Advertentie
Een supersmeuïge chocoladecake met gouden karamelsaus, wie kan dat nou weerstaan? Niet voor niets siert de espresso-martinitulband de cover van Het Grote Kerstnummer van Foodies! Om het jou nog gemakkelijker te maken om aan de bak te gaan, delen wij een handige instructievideo met tips & tricks.
De oeh’s en ah’s vliegen je om de oren wanneer je de espresso-martinitulband op tafel zet. Hij staat dan ook niet voor niets op de cover van Het Grote Kerstnummer van Foodies. Op pagina 90 vind je het recept.
Wil jij ‘m gaan maken? Bekijk dan eerst deze handige instructievideo:
Onze tips
Kruidnoten bakken: zo doe je dat
Oliebollen bewaren en opwarmen: zo blijven ze lekker krokant
Dit is dé manier om bloemkool te gratineren
Spinazie opnieuw opwarmen: goed of gevaarlijk?
Column van Raghenie: de Surinaams-Chinese keuken
Slowcooker tips: zo maak je jouw gerechten nóg lekkerder
Pompoen uithollen en snijden voor Halloween: zo doe je dat
Wat zijn crumpets en hoe kun je ze zelf maken?
Ingemaakte rode ui: zo maak je de snelle smaakbom
Zelf kippenbouillon maken: zo doe je dat
Tomatensaus maken: de beste tips en recepten
Wat is het verschil tussen snert en erwtensoep?
Column van Raghenie: de Surinaams-Javaanse keuken
Spruitjes koken en bereiden: zo doe je dat
Zelf maken: guacamole dip
Column van Raghenie: de Hindostaanse eetcultuur
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.