Bestel Foodies Japan

Foodies Japan

Is de Japanse keuken voor jou letterlijk aan de andere kant van de wereld? En kom je niet veel verder dan sushi? Daar komt verandering in na het lezen van Foodies Japan! In dit nummer laten we je zien hoe je zelf de perfecte gyoza’s op tafel zet, leer je koken met miso en krijg je een kijkje in de keuken van een échte sushi-master.

Zoet & pittig

Kies je voor brownies met tabasco, yoghurt-citroencake met szechuanpeper of panna cotta met zwartepeperkaramel? Stuk voor stuk verslavend lekker, probeer maar eens uit.

Stap voor stap ramen

Zo’n kommetje geluk maak je ook in je eigen keuken. Ga aan de slag met een lekkere bouillon, noedels en natuurlijk je favoriete toppings. Wij leggen je stapsgewijs uit hoe je de perfecte ramen maakt. Wil je alvast een voorproefje? Lees dan ons artikel over het boek “ToKokoro Ramen”.

En verder in Foodies Japan…

Leer je de lekkerste gerechten maken met een stoommandje, maak je kennis met de Nikkei-keuken, nemen we je aan de hand mee voor een rondje door de toko en veel, veel meer!

Cover Foodies Japan

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.