Het nieuwste boek van Jamie Oliver cadeau

Snel én lekker koken, dat is natuurlijk typisch Jamie Oliver. Met ruim 120 recepten reis je door het gebied rondom de Middellandse Zee in het nieuwste boek van Jamie Oliver. Van vega tot vis en vlees en van pasta’s tot ook de lekkerste salades, soepen en natuurlijk zonovergoten zoetigheid.

Ik wil het nieuwste boek van Jamie Oliver

Als je nú een abonnement afsluit op Foodies Magazine, ontvang je de eerste uitgave rond 8 september 2023. Het boek 5 Ingrediënten Mediterraan van Jamie Oliver verschijnt op 31 augustus 2023 en wordt vanaf dat moment verstuurd. Zo ontvang je ‘m als eerste op je deurmat!

Het nieuwste boek van Jamie Oliver cadeau

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

5 Ingrediënten Mediterraan

Het nieuwste kookboek van Jamie Oliver – 5 Ingrediënten Mediterraan – is een briljante combinatie van snel en ook simpel koken. Natuurlijk met die heerlijke mediterrane keuken waar iedereen, Jamie voorop, zo van houdt. Met maximaal vijf ingrediënten weet hij keer op keer een geweldig gerecht te maken, vaak ook nog in no time op tafel.

Het nieuwste boek van Jamie Oliver cadeau

Diverse keukens

De keukens van Spanje, Frankrijk, Tunesië, Griekenland – en nog veel méér – bieden zonnige inspiratie voor 120 superheldere recepten waarmee je dan ook zo de keuken in kunt. Kun je ook niet wachten? Sluit dan snel een abonnement af op Foodies Magazine en ontvang het nieuwe boek als eerste!

Kerstmenu van Jamie Oliver

Lees ook: