Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Stukjes rocky road met witte chocolade, speculoospasta, stukjes speculoos, marshmallows en gesmolten speculoospasta erover.

Rocky road met speculoos

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

  • ca. 3 uur wachttijdca. 3 u. wachttijd

Witte chocolade met romige speculoospasta, krokante koekjes en smeuïge marshmallows. Dit is de rocky road van je dromen!

Lees verder onder de advertentie

Aantal stuks
12

Ingrediënten

Benodigdheden

  • bakpapier
Witte chocolade met romige speculoospasta, krokante koekjes en smeuïge marshmallows. Dit is de rocky road van je dromen!
Serveertip
Naast alle pepernoten, schuimpjes, Sinterklaasletters en taai taaipoppen, zijn er nog heel veel andere lekkere hapjes die je kunt maken voor pakjesavond. Wat denk je bijvoorbeeld van dit recept?

Bereiding

  1. Vet een bakvorm (20 x 20 cm) in met gezouten boter en bekleed met bakpapier. Doe alle koekjes in een grote kom en verbrokkel ze lichtjes met het handvat van een deegroller.

  2. Smelt de boter en de chocolade au bain-marie. Smelt de speculoospasta op dezelfde manier en voeg 150 g toe aan het chocolademengsel.

  3. Spatel de koekjes en de marshmallows erdoorheen en druk het in de vorm. Zet ca. 3 uur in de koelkast om uit te harden.

  4. Snijd in stukken en besprenkel met de rest van de speculoospasta.

Per stuk: 379 kcal | 41 g koolhydraten | 4 g eiwit | 22 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Helena Busiakiewicz Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Max Robinson Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (5 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!