
Laatste kans: krijg nu het kookboek ‘De Spaanse bijbel’ bij een jaarabonnement
Lees verder na de advertentie
De Spaanse bijbel cadeau
Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrĆØme en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader.
De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden hebben met Arabische, Joodse, Franse en zelfs Italiaanse invloeden. Er wordt gekookt met minimale, maar kwalitatief hoogstaande producten en de keuken kent maar weinig opsmuk.
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Tijdelijke actie
Wordt jij daar enthousiast van? Goed nieuws! Je krijgt alleen dit weekend dit heerlijke boek (t.w.v. ā¬34,99) gratis bij een jaarabonnement. Zo ben je voor maar ā¬65,- voorzien van een heel jaar aan culinaire inspiratie!
Let op: Het boek de bijbel van de Spaanse keuken ontvangt je binnen 2 tot 3 werkdagen. Het eerste nummer dat je ontvangt kan vroeger of later komen, afhankelijk van de publicatiedatum van de betreffende uitgave.
Onze favoriete recepten uit De Spaanse bijbel
Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we helemaal! Wij delen alvast wat van onze favoriete recepten uit De Spaanse Bijbel zodat jij weet wat je kan verwachten:

Cheesecake met blauwe kaas
Een cheesecake met blauwe kaas? Dit recept bewijst dat het kan! De Spaanse klassieker is de ideale combinatie tussen zoet en hartig.

Gebakken zeebaars in pittige knoflookolie
Vergeet garnalen pili pili, deze gebakken zeebaars in pittige knoflookolie is het recept dat je wil maken bij een etentje!

Zoete anijscrackers
Deze zoete anijscrackers smaken heerlijk als nagerecht met een bolletje ijs, of als basis van een zoet ontbijt.

Koude amandelsoep met geroosterde druiven
Dit recept voor koude amandelsoep met geroosterde druiven is een echte Spaanse klassieker. Lekker als voorgerecht op een warme zomerdag.
Wil je iedere week het weekmenu en de lekkerste recepten in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Bestel nu Foodies Italiƫ mƩt gratis kaasgids

De comeback van cognac: waarom iedereen het nu mixt

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.