Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
Cover voor Laatste kans: krijg nu het kookboek ‘De Spaanse bijbel’ bij een jaarabonnement

Laatste kans: krijg nu het kookboek ‘De Spaanse bijbel’ bij een jaarabonnement

Advertentie

Bij Foodies zijn we gek op kookboeken, vooral als ze zo fantastisch zijn als ‘De Spaanse bijbel’. Ons enthousiasme delen we graag met jou en daarom kun je nu gebruik maken van een mooie actie. Wie dit weekend een jaarabonnement afsluit, krijgt De Spaanse bijbel van ons cadeau!

De Spaanse bijbel cadeau

Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader.

De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden hebben met Arabische, Joodse, Franse en zelfs Italiaanse invloeden. Er wordt gekookt met minimale, maar kwalitatief hoogstaande producten en de keuken kent maar weinig opsmuk.

Tijdelijke actie

Wordt jij daar enthousiast van? Goed nieuws! Je krijgt alleen dit weekend dit heerlijke boek (t.w.v. €34,99) gratis bij een jaarabonnement. Zo ben je voor maar €65,- voorzien van een heel jaar aan culinaire inspiratie!

Let op: Het boek de bijbel van de Spaanse keuken ontvangt je binnen 2 tot 3 werkdagen. Het eerste nummer dat je ontvangt kan vroeger of later komen, afhankelijk van de publicatiedatum van de betreffende uitgave.

Onze favoriete recepten uit De Spaanse bijbel

Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we helemaal! Wij delen alvast wat van onze favoriete recepten uit De Spaanse Bijbel zodat jij weet wat je kan verwachten:

Cheesecake met blauwe kaas

Cheesecake met blauwe kaas

Een cheesecake met blauwe kaas? Dit recept bewijst dat het kan! De Spaanse klassieker is de ideale combinatie tussen zoet en hartig.

Naar het recept
Gebakken zeebaars in pittige knoflookolie

Gebakken zeebaars in pittige knoflookolie

Vergeet garnalen pili pili, deze gebakken zeebaars in pittige knoflookolie is het recept dat je wil maken bij een etentje!

Naar het recept
Zoete anijscrackers

Zoete anijscrackers

Deze zoete anijscrackers smaken heerlijk als nagerecht met een bolletje ijs, of als basis van een zoet ontbijt.

Naar het recept
Koude amandelsoep met geroosterde druiven

Koude amandelsoep met geroosterde druiven

Dit recept voor koude amandelsoep met geroosterde druiven is een echte Spaanse klassieker. Lekker als voorgerecht op een warme zomerdag.

Naar het recept

Wil je iedere week het weekmenu en de lekkerste recepten in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Team foodies

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!