Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Het nieuwste boek van Donna Hay cadeau bij Foodies!

Het nieuwste boek van Donna Hay cadeau bij Foodies!

Advertentie

Donna Hay is wat ons betreft misschien wel de ongekroonde koningin van de kookboeken, haar recepten zijn altijd een succes. Haar nieuwste boek 'Even More Basics to Brilliance' mag jij dan ook niet missen. Wil jij 'm in huis halen? Sluit dan nu een jaarabonnement op Foodies Magazine af en ontvang het kookboek cadeau!

Het nieuwste boek van Donna Hay cadeau

Met maar liefst 26 (!) boeken op de teller is ze de onbetwiste koningin van het koken: Donna Hay. In november bracht ze haar nieuwste boek “Even More Basics to Brilliance” uit, vol met foolproof basisrecepten en unieke kooktwists. Van het lekkerste platbrood tot de heerlijkste tomatensaus uit de oven. Zo tilt iedere thuiskok zijn of haar skills naar een hoger niveau!

Ik wil het nieuwste boek van Donna Hay

Als je nú een abonnement afsluit op Foodies Magazine, ontvang je dit nieuwste boek van Donna Hay cadeau. Bestel tijdelijk een jaarabonnement en ontvang het boek van Donna Hay er gratis bij!

donna hay

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Even More Basics to Brilliance

Toen Donna Hay in 2016 haar eerste Basics To Brilliance boek lanceerde, had ze niet durven dromen dat het een bestseller werd. Wij daarentegen wel: want verandert niet alles wat Donna Hay aanraakt in goud?

Haar eerste “Basics To Brilliance” boek bevat alles waar Donna steengoed in is: heerlijke basisrecepten die iedere thuiskok kan maken. Voorzien van eenvoudige smaaktwists en shortcuts, zodat je iedere keer weer iets verrassend op tafel kan zetten. Van Basics naar Brilliance dus. En nu komt de Australische dus met een vervolg met nóg meer fantastische basisrecepten: “Even More Basics to Brilliance“.

Lees ook:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!