Advertentie
Het nieuwste boek van Donna Hay cadeau
Met maar liefst 26 (!) boeken op de teller is ze de onbetwiste koningin van het koken: Donna Hay. In november bracht ze haar nieuwste boek “Even More Basics to Brilliance” uit, vol met foolproof basisrecepten en unieke kooktwists. Van het lekkerste platbrood tot de heerlijkste tomatensaus uit de oven. Zo tilt iedere thuiskok zijn of haar skills naar een hoger niveau!
Als je nú een abonnement afsluit op Foodies Magazine, ontvang je dit nieuwste boek van Donna Hay cadeau. Bestel tijdelijk een jaarabonnement en ontvang het boek van Donna Hay er gratis bij!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Even More Basics to Brilliance
Toen Donna Hay in 2016 haar eerste Basics To Brilliance boek lanceerde, had ze niet durven dromen dat het een bestseller werd. Wij daarentegen wel: want verandert niet alles wat Donna Hay aanraakt in goud?
Haar eerste “Basics To Brilliance” boek bevat alles waar Donna steengoed in is: heerlijke basisrecepten die iedere thuiskok kan maken. Voorzien van eenvoudige smaaktwists en shortcuts, zodat je iedere keer weer iets verrassend op tafel kan zetten. Van Basics naar Brilliance dus. En nu komt de Australische dus met een vervolg met nóg meer fantastische basisrecepten: “Even More Basics to Brilliance“.
Lees ook:
Onze tips
Herman den Blijker onthult zijn culinaire reis naar een topcarrière
Foodies test Freasy: wat vinden wij van diepvriesmaaltijden?
Vers van de pers: pasta van Toscanini bij je thuis en meer!
Dubai chocolade: wat is het en waarom is het zo’n trend?
Vers van de pers: gezonde snackmuur op school, KULT Kefir en meer!
Sneak peek: dit kun je verwachten in Het Grote Kerstnummer van Foodies
Pepernoten met gekke smaken getest: alleen deze nieuwe variant is écht lekker
5 redenen waarom je Het Grote Kerstnummer nú wil bestellen
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.