Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Preirollade met groene groenten en ricotta-geitenkaasvulling

Gezien bij Koffietijd: preirollade van Yvette van Boven voor kerst

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Bij Koffietijd deelde Yvonne vandaag al haar tips voor de feestdagen en het kerstdiner, waaronder deze heerlijke preirollade met groene groenten van Yvette van Boven!

Bestel hier Het Grote Kerstnummer van Foodies

Preirollade van Yvette van Boven

Vandaag schoof Yvonne aan bij Koffietijd om te praten over kerst. Natuurlijk deelde ze alle trends en voorspellingen, maar bovenal zette ze in op gezelligheid rond de feestdagen. “Focus niet alleen op het kerstdiner, maar besteed juist ook aandacht aan de borrel, het ontbijt of een uitgebreide lunch”, aldus Yvonne. Bepaal zelf of je voor een luxe bisque met kreeft gaat of toch de klassieke uiensoep kiest dit jaar. Het Grote Kerstnummer van Foodies staat boordevol inspiratie, van luxe menu’s tot een zoete borrelplank en van sjieke soepen tot toffe toetjes. Yvonne vertelde ook over de fantastische preirollade van Yvette van Boven voor het kerstdiner uit Het Grote Kerstnummer, als sneak peek delen we dat recept alvast met je!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Het Grote Kerstnummer van Foodies

Ga aan de slag met een pronkstuk als vis in zoutkorst, maak een sjieke soep, upgrade je borrelplank, pak uit met de brunch of ga voor een van onze luxe driegangenmenu’s. Geniet samen van de voorbereiding, het koken en het genieten aan tafel. Met Foodies wordt het weer een kerst vol lekker eten, een kerst om nooit te vergeten!

Het Grote Kerstnummer van Foodies

Preirollade met groene groenten en ricotta-geitenkaasvulling

Dit jaar vroegen we Yvette van Boven, Vanja van der Leeden en Emma de Thouars naar hun masterpieces voor kerst. Je vindt de recepten in Het Grote Kerstnummer van Foodies, maar vandaag delen we alvast het recept voor de preirollade van Yvette van Boven!

> naar het recept: preirollade met groene groenten en ricotta-geitenkaasvulling

Preirollade met groene groenten en ricotta-geitenkaasvulling

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!