Bladerdeeghapjes

Zodra je vrienden of familie je huis binnenkomen zet de geur van knapperig bladerdeeg uit de oven de sfeer al lekker neer. Dat weten wij als geen ander, vandaar dat we een mooi lijstje hebben gemaakt voor bladerdeeghapjes. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete recept uit te kiezen en deze te maken. In de meeste recepten doet de oven ook nog eens het meeste werk, zodat jij alle tijd hebt voor de gasten!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Borrelen met Tante Fanny

Met het koelverse bladerdeeg van Tante Fanny kun je direct aan de slag. De handige rol zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt. Van een strudel uit één stuk tot plakken pinwheels van een goedgevulde rol. Of je nu kiest voor een prachtig voorafje tijdens het kerstdiner of feestelijke nieuwjaarsborrel, deze recepten voor bladerdeeghapjes met kerst passen altijd. Behalve vers bladerdeeg heeft Tante Fanny ook vijf verschillende soorten vers pizzadeeg, vers flammkuchendeeg, vers quiche- & taartdeeg en filodeeg. Ook nog eens allemaal vegan. Zo is het niet moeilijk om snel iets spectaculairs op tafel te zetten, zeker niet met deze bladerdeeghapjes!

Recepten voor bladerdeeghapjes:

Pinwheel-breekbrood met paddenstoelen

Heb je weleens een breekbrood gemaakt? Niets is gezelliger dan dit heerlijke bladerdeeghapje. Je zet het brood op tafel en iedereen breekt zelf een stukje af.

> naar het recept: pinwheel-breekbrood met paddenstoelen

Pinwheel-breekbrood met paddenstoelen

Krans met cranberry’s, camembert en noten

Kaas is baas, dat geldt ook voor bladerdeeghapjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze krans met camembert? Alsof je een mini kaasfondue voor je gasten op tafel zet.

> naar het recept: krans met cranberry’s, camembert en noten

Bladerdeeghapjes met kerst: krans met cranberry’s, camembert en noten

Zuurkoolstrudel met kruidendip

Deze strudel is een feestje op de borrelplank! De zuurkool past perfect bij de dip met verse kruiden. Let wel op, laat de zuurkool goed uitlekken om te voorkomen dat het deeg doorweekt raakt. Anders is het zonde van je bladerdeeghapjes natuurlijk.

> naar het recept: zuurkoolstrudel met kruidendip

Zuurkoolstrudel met kruidendip

Bladerdeegpizza met geitenkaas en dadels

Wist je dat je met vers bladerdeeg ook de lekkerste pizza’s maakt? Snijd de pizza in kleine stukjes en je hebt het perfecte borrelhapje. Zeker met het recept voor deze pizza met geitenkaas en dadels!

> naar het recept: bladerdeegpizza met geitenkaas en dadels

Bladerdeeghapjes met kerst: wintergerechten

Saucijzenbroodjes

Deze saucijzenbroodjes zijn de ster van de borrel! Weet je wat het fijnste is? Ze staan zo op tafel, en je hebt er maar drie ingrediënten voor nodig. Easy peasy bladerdeeghapjes dit jaar, zonder in te leveren op smaak!

> naar het recept: saucijzenbroodjes

Bladerdeeghapjes met kerst: saucijzenbroodjes

Lees ook: