Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Happy Vino: wijn met korting

Happy Vino: 3x wijn mét korting

In samenwerking met Happy Vino
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Bij Happy Vino worden ze blij van goede wijn, en dat delen ze maar al te graag. Maandelijks delen ze een aantal wijntips bij onze recepten in Foodies. Door hun passie voor wijn te combineren met onze passie voor eten ontstaan namelijk de lekkerste wijn-spijs combinaties. Bestel nu deze wijnen mét korting!

Wijn mét korting van Happy Vino

Elke maand kiest Happy Vino goede wijn om te combineren met drie recepten in Foodies. Gebaseerd op hun eigen ervaringen vertellen ze waarom de wijn zo’n goede match is met het gerecht. Het team bestaat uit diverse wijnfanaten en -liefhebbers die de nodige wijnopleidingen volgden om jou van het beste advies te voorzien.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Bestel bij Happy Vino: wijn mét korting

Ga naar happyvino.nl/foodies en bestel deze wijnen voor thuis. Met de kortingscode Foodies12 krijg je nu maar liefst 10% korting op je eerste bestelling.

Bestel nu met korting

1. Geyerhof Stockwerk Zweigelt met Thaise noedelsalade met bavette

Dit is een vriendelijke rode wijn van € 13,90 per fles, met veel fruitigheid, waardoor hij zich goed kan aanpassen aan de Thaise keuken. De kruidigheid en de structuur passen goed bij deze heerlijke Thaise noedelsalade met bavette.

> naar het recept: Thaise noedelsalade met bavette

thaise noedelsalade met bavette

2. Herr Ehrhard unfiltered Riesling trocken met pittige kikkererwtensalade met tonijn

In deze wijn is de herkenbare rieslingfrisheid aanwezig, terwijl hij tegelijkertijd zacht en kruidig genoeg is om pikante tonen op te vangen. De frisheid brengt extra spanning in de combinatie. De mineraliteit past goed bij de vis in de pittige kikkererwtensalade met tonijn. Deze wijn kost € 14,60 per fles.

> naar het recept: pittige kikkererwtensalade met tonijn

Pittige kikkererwtensalade met tonijn

3. Aubert & Mathieu Hautes Pistes Chardonnay met geroosterde bimi op spicy tahinyoghurt

Deze houtgelagerde chardonnay van € 12,95 per fles heeft zowel frisheid als rondeur. De frisheid biedt spanning aan de geroosterde bimi op spicy tahinyoghurt en is zacht genoeg om het gebruik van pikante tonen op te vangen. De romigheid van de wijn sluit aan bij die van de yoghurt.

> naar het recept: geroosterde bimi op spicy tahinyoghurt

Geroosterde bimi op spicy tahiniyoghurt

100% proefgarantie

Smaakt een wijn toch niet zo goed als je had verwacht? Met de 100% proefgarantie van Happy Vino stuur je de fles gratis retour en ontvang je je geld terug.

Happy Vino

Bij Happy Vino worden ze blij van goede wijn. Door hun passie voor wijn én lekker eten zoeken ze naar wijnen met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Natuurlijk vind je bij hun de goede wijnen van bekende wijnhuizen, maar ook de pareltjes van minder bekende wijngaarden. Zo kunnen ze je blijven verrassen met unieke en bijzondere wijnen. Kortom: in het assortiment vind je de beste wijnen voor elk budget én ook elke gelegenheid.

Lees ook:

nix18 logo

Profielfoto van

Bas Erkens

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas=baas is zijn levensmotto. Dipt zijn chips in de salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!