Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
wijn met korting

Wijn met korting van Voordeelwijnen.nl

In samenwerking met Voordeelwijnen.nl
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Als ze ergens verstand hebben van wijn, dan is het wel bij Voordeelwijnen.nl. Die kennis delen ze gelukkig graag en samen met onze liefde voor eten komen daar heerlijke wijn-spijscombinaties uit.

Wereldse wijn met korting

Iedere maand kiest Voordeelwijnen.nl drie wijnen die je kunt schenken bij drie recepten in Foodies. Daarbij leggen ze uit wat deze wijn-spijscombinatie zo geslaagd maakt. Het enige dat jij dus nog hoeft te doen, is lekker te koken en een fles open te trekken.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Ultimate Provence Rosé

Deze rosé (€ 18,95 per fles) zorgt voor een extra grote glimlach bij gasten dankzij de elegante kruidigheid en frisheid. Deze smaken passen perfect bij tonijn tataki en doen het gerecht nóg beter smaken.

Tonijn tataki

Tonijn tataki

Je kunt voor dit recept ook zalm gebruiken. Snijd dan wel het dunne gedeelte (de wam) van de zalm af. Zorg dat de olie goed heet is en bak niet teveel tegelijk in de pan, dan koelt de vis te snel af.

Naar het recept

The Wolftrap Red

Deze wijn (€ 7,95 per fles), die werd gecreëerd ter ere van de Franse Hugenoten die vreesden voor wolven in Zuid-Afrika en daarom valstrikken plaatsten om onder andere hun schapen te beschermen, vormt een ideale combinatie met de lamsnek met koffierub.

Het is een genereuze, rijke wijn met fijne tannines die uitstekend samen gaan met de sappigheid van het lamsvlees.

Lamsnek met koffierub en geblakerde-lente-uimayo

Lamsnek met koffierub en geblakerde-lente-uimayo

Het festivalseizoen is eindelijk aangebroken! Of je nou de hort op gaat of niet, met dit recept kun je ook thuis genieten van dat lekkere festivalvoedsel.

Naar het recept

Esporão Bico Amarelo vinho verde

Uit het noorden van Portugal komt deze zeer smakelijke vinho verde (€ 12,95 per fles): fris, verfijnd en met voldoende body om uitstekend te combineren met dit recept voor geroosterde wortel met wortelloofpesto en geitenkaas.

Geroosterde wortel met wortelloofpesto en geitenkaas

Geroosterde wortel met wortelloofpesto en geitenkaas

Het is eindelijk zomer en de verse producten schieten sneller uit de grond dan je ze kunt opeten. Maak dus vooral een extra portie van dit heerlijke recept!

Naar het recept

Korting op wijnen van Voordeelwijnen.nl

Gebruik de kortingscode ‘FOODIES’ voor 15% korting op ondergenoemde wijnen, geldig tot en met 18 juni 2024.

Maak daarnaast ook nog eens gebruik van gratis verzending bij bestellingen vanaf € 59,50.

Wijn met korting (voordeelwijnen.nl)

Voordeelwijnen.nl

Bij Voordeelwijnen.nl ontdek je een heerlijke selectie van wereldwijnen, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een beginnende wijnliefhebber bent of een doorgewinterde kenner, onze topwijnen zijn voor iedereen. Kies uit ons zorgvuldig samengestelde assortiment, bestel eenvoudig online en geniet van snelle levering direct aan huis.

Bezoek nu Voordeelwijnen.nl – wijnen om van te houden, prijzen om van te genieten!

Voordeelwijnen.nl
nix18 logo
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!