Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Big Green Egg workshop

GEWONNEN: 3x Big Green Egg workshop voor 2 personen

In samenwerking met Big Green Egg

Advertentie

Geniet jij ook zo van koken op je kamado? En wil je jouw BBQ-skills een upgrade geven? Doe dan nu mee met onze winactie en maak nu 3x kans op een Big Green Egg basisworkshop voor 2 personen!

Ben jij een échte BBQ-fan? En droom je al jaren van een Big Green Egg, of heb je er eentje in je tuin staan, maar weet je niet goed hoe je deze het beste kan gebruiken? Kortom: wil jij de beste versie van jezelf worden als Big Green Egg chef? Doe dan snel mee met onze toffe winactie, want wij mogen driemaal een fantastische Big Green Egg workshop voor twee personen weggeven op landgoed Arcadia – Home to Big Green Egg – in Steenbergen. Je hoeft alleen maar het onderstaande formulier in te vullen!

Big Green Egg workshop

Wie leert, blijft zichzelf uitvinden. En het is ook nog eens hartstikke leuk. Tijdens de leuke en informatieve workshop brengt een professionele Big Green Egg chef je basisvaardigheden bij en/of nieuwe skills en technieken. En dat allemaal door het zelf te doen.

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten, de drie winnaars ontvangen in week 25 persoonlijk bericht van ons per mail. Meedoen kan tot en met 16 juni 2024.

( winactie gesloten )

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!