Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover Home Baked

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 10x Home Baked van Yvette van Boven

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven 10x het Home Baked kookboek van Yvette van Boven t.w.v. € 34,99 weg.

Home Baked

Yvette van Boven is de onbetwiste kookboekenkoningin. In haar nieuwste boek “Home Baked” deelt Yvette alle gerechten die ze graag thuis bakt, klassiekers en nieuwe vondsten, inclusief glutenvrije, suikervrije en lactosevrije baksels. Daarnaast leert ze je alle kneepjes van het bakken van taartbodems, basiscakes en beginnersbrood, zodat je er daarna naar eigen inzicht mee aan de slag kunt.

Home Baked

€ 34,99
Home Baked

Recepten uit Home Baked

Ben jij benieuwd naar al die lekkere baksels van Yvette? Goed nieuws! Wij mogen alvast een voorproefje uit het boek geven en drie heerlijke recepten delen:

Kruisbessenvlaai met meringue

Yvette van Boven: “Alléén op deze vlaai gaat een laag meringue. Kruisbessen zijn zoet-zurig van smaak, dus dat romige meringuedeksel werkt dan als een mooi tegenwicht. Kruisbessen zijn denk ik mijn aller-, allerlievelingsfruit. Of zei ik dat nou ook over rabarber…? Die kan hier ook goed in trouwens, in plaats van de kruisbessen. Maak het recept dan op precies dezelfde wijze, alleen moet er dan misschien iets meer suiker in.”

> naar het recept: kruisbessenvlaai met meringue / Sjtaekbaerevlaai mit sjoem

Kruisbessenvlaai met meringue

Chocolade-pralinétaart met zoutvlokken

Deze chocolade-pralinétaart is onweerstaanbaar. Dat komt door de zoutvlokken die je er overheen strooit. Al is de taart volgens Yvette ook lekker met stukjes gekonfijte sinaasappel of mandarijn erdoor.

> naar het recept: chocolade-pralinétaart met zoutvlokken

Chocolade Praline Taart Yvette van Boven

Olijfoliecake met mandarijn & rozemarijn

Yvette van Boven: “Weer zo’n plaatje voor op de theetafel. Ik maak deze cake eigenlijk vrij regelmatig. Alles combineert goed en ik hou erg van kruiden als rozemarijn in een zoet baksel. Tijm zou ook nog kunnen trouwens. Probeer maar eens.”

> naar het recept: olijfoliecake met mandarijn & rozemarijn

Bukake Cake Yvette van Boven

Zo maak je kans

Om kans te maken op het “Home Baked” kookboek van Yvette van Boven t.w.v. € 34,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Lees ook:

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!