Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Foodies redactie kerst kaasfonduen

5 redenen waarom je Het grote kerstnummer nú wilt bestellen

Verheug je samen met Foodies op de feestdagen en bestel het dubbeldikke magazine vol inspiratie. Waarom je dat zou willen? Wij geven je vijf redenen om Het grote kerstnummer vandaag nog te bestellen!

Lees verder na de advertentie

De eerste kerstliedjes draaien op de radio en je betrapt jezelf erop dat je alweer inspiratie aan het opdoen bent op Pinterest voor kerstgerechten. Wij bij Foodies zijn ook al even in kerstsferen, zodat we jou straks de lekkerste kerst ooit kunnen bezorgen. Het grote kerstnummer is sinds kort verkrijgbaar en wij geven je vijf redenen waarom je deze editie nú wilt bestellen.

1. Geniet van 90+ kerstrecepten

Of je nu op zoek bent naar voorgerechtenhoofdgerechtennagerechtenborrelhapjes, feestelijke drankjes of oogverblindende baksels: in Het grote kerstnummer is aan alles gedacht. Met meer dan 90 kerstrecepten ben je er zeker van dat er een geschikt recept voor ieder moment tussen zit. Zo maken we er samen een feestje van!

2. Leer wat nieuws

Kerst is hét moment om uit te pakken. Met echte klassiekers of juist met nieuwe kooktechnieken, uitgeleerd ben je nooit. Daarom deelt Anne haar ultieme kersttips in de toetjeshoek, weet je voortaan altijd wat je moet serveren bij de kaasfondue, ontdekken we samen waarom Zwitserse chocolade de lekkerste is én delen we tips voor de leukste kerstdecoratie voor op tafel.

Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?

Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement

3. Heel veel inspiratie

En dat niet alleen… We maken ook een mix-and-match kerstmenu, gaan we voor makkelijke voorgerechten die tóch indruk maken (spoiler alert: de carbonara-arancini en zalmtartaar zijn onze favoriet), koken we gemakkelijk uit de airfryer, serveren we de beste cocktails (hallo, gingerbread-martini) en dekken we de tafel in stijl met de mooiste serveertechnieken.

4. Voor iedereen

Met onze kerstrecepten weet je zeker dat je iets maakt waar iedereen blij van wordt. Want wie houdt er nu niet van kaasfondue? Met recepten voor drie heerlijk romige kaasfondues, de wereld aan dingen om te dippen en verrassende toppings is jouw kerstige kaasfondue-avondje compleet! 

5. De hele decembermaand

Maak van heel december een fijne tijd met onze verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel. Buiten kerst en oud & nieuw hebben we ook gedacht aan de overige dagen; zo mag je van ons de hele decembermaand het eenvoudige bananenbrood met sticky pindakaas maken en vieren wij het nieuwe jaar niet alleen met oliebollen uit het vet, maar ook feestelijke hapjes uit de airfryer.

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!