Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Lactosevrije frozen yoghurt bars

5 heerlijke lactosevrije recepten die je vandaag nog wilt maken

In samenwerking met Arla

Advertentie

Genieten van zuivel maar dan zonder lactose, dat kan met de lactosevrije producten van Arla Lactofree. Maak deze heerlijke recepten voor smoothie(bowl), chiapudding, shake en frozen yoghurt bars en ervaar hoe lekker zuivel zonder lactose kan zijn! Meer weten over lactosevrije zuivel? Lees dan dit informatieve artikel.

Pink power smoothie bowl

Zin in een kickstart van de dag? Begin dan met deze smoothiebowl vol vers fruit. Top het af met granola en amandelschaafsel en het ontbijt wordt een feestje!

pink power smoothie bowl

Lactosevrije framboos-chia smoothie

Liever iets makkelijks voor onderweg? Of tijdens je ochtendwandeling? Maak dan deze smoothie met framboos en chiazaad. Lekker romig met lactosevrije melk én yoghurt.

lactosevrije framboos-chia smoothie

Lactosevrije chiapudding met amandelen

Het grote voordeel van dit ontbijt? Je maakt het al de avond van tevoren! Meng het chiazaad met de lactosevrije melk en yoghurt en zet het een nachtje in de koelkast. Kun je ’s ochtends lekker snel naar je werk!

Lactosevrije melk-mango shake

Zin in iets verkoelends op een warme zomerdag? Maak dan deze lactosevrije melk-mango shake. Daarvan kom je helemaal in tropische sferen!

lactosevrije melk-mango shake

Lactosevrije frozen yoghurt bars

Dit is onze nieuwe favoriete zomersnack: lactosevrije frozen yoghurt bars. Gemaakt met lactosevrije yoghurt, fruit en pistachenootjes. Ziet er toch gezellig uit?

Lactosevrije frozen yoghurt bars

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!