1. Spring rolls

Spring rolls zijn rijstvellen gevuld met lekkere verse groenten en eventueel vlees of vis. Met dit recept kun je eindeloos variëren tot je de perfecte combinatie hebt gevonden. Met een dipsausje vallen ze helemaal in de smaak.

spring rolls

2. Chorizo-manchegokroketjes met saffraanmayonaise

Kroketten zijn misschien wel het meest geliefde fingerfood en mogen in deze lijst dan ook zeker niet ontbreken. Deze versie met chorizo en manchego is verrassend lekker, vooral met een glas McChouffe on the side.

chorizo manchego kroketjes

3. Sweet ‘n spicy chickenwings

Niet snijden, maar kluiven! Misschien heb je na afloop een servetje nodig om je vingers en mond weer schoon te krijgen, maar dat zijn deze verrukkelijke sweet ‘n spicy chickenwings zeker waard. Fingerfood op zijn best!

4. Uienringen

De ultieme vegetarische traktatie: krokante uienringen. Ze zijn snel klaar en het resultaat zal de gelukkigen die mogen proeven omver blazen.

krokante uienringen

5. Potstickers

In het weekend heb je hopelijk wat extra tijd om lekker in de keuken te staan. Deze potstickers, beter bekend als gebakken dumplings maar dat klinkt wat minder gezellig, zijn even een werkje. Krijg je wel heerlijk fingerfood voor terug.

6. Mozzarellasticks met pittige dipsaus

Van deze heerlijke sticks kan je geen genoeg krijgen. Ze maken je borrel helemaal compleet en in die heerlijke saus blijf je eeuwig dippen. Zorg wel voor een even aantal, anders wordt het vast en zeker vechten om de laatste.

mozzarellasticks