
1. Spring rolls
Lees verder na de advertentie
Spring rolls zijn rijstvellen gevuld met lekkere verse groenten en eventueel vlees of vis. Met dit recept kun je eindeloos variëren tot je de perfecte combinatie hebt gevonden. Met een dipsausje vallen ze helemaal in de smaak.
2. Chorizo-manchegokroketjes met saffraanmayonaise
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Kroketten zijn misschien wel het meest geliefde fingerfood en mogen in deze lijst dan ook zeker niet ontbreken. Deze versie met chorizo en manchego is verrassend lekker, vooral met een glas McChouffe on the side.
3. Sweet ‘n spicy chickenwings
Niet snijden, maar kluiven! Misschien heb je na afloop een servetje nodig om je vingers en mond weer schoon te krijgen, maar dat zijn deze verrukkelijke sweet ’n spicy chickenwings zeker waard. Fingerfood op zijn best!
4. Uienringen
De ultieme vegetarische traktatie: krokante uienringen. Ze zijn snel klaar en het resultaat zal de gelukkigen die mogen proeven omver blazen.
5. Potstickers
In het weekend heb je hopelijk wat extra tijd om lekker in de keuken te staan. Deze potstickers, beter bekend als gebakken dumplings maar dat klinkt wat minder gezellig, zijn even een werkje. Krijg je wel heerlijk fingerfood voor terug.
6. Mozzarellasticks met pittige dipsaus
Van deze heerlijke sticks kan je geen genoeg krijgen. Ze maken je borrel helemaal compleet en in die heerlijke saus blijf je eeuwig dippen. Zorg wel voor een even aantal, anders wordt het vast en zeker vechten om de laatste.
Onze tips

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten

Crêpes maken: 9x de lekkerste recepten

Turkse gerechten: de rijke smaken van Turks eten

Duits eten: deze Duitse gerechten wil je proberen
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.