Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Sandwich met mortadella en Kerrygold creamcheese

Deze gouden baksels wil je vandaag nog maken…

In samenwerking met Kerrygold
Profielfoto van
JulieJulie van den Berg

Met een flinke lik boter of een dot roomkaas wordt werkelijk álles lekkerder. Geloof ons, deze baksels zijn om je vingers bij af te likken.

Lees verder na de advertentie

Wie houdt er nu niet van een heerlijke dot roomkaas bij het dessert, of van een smaakvolle laag cream cheese op een rijk belegde sandwich? Of wat dacht je van smeuïge boter met je favoriete smaak bij de borrel?

Waar je ook zin in hebt, met deze recepten voor heerlijke baksels én je favoriete toppings maak je elk gerecht nét wat lekkerder. Of het nu gaat om je lunch, een zoet tussendoortje of een van de hartige borrelhapjes!

Nog meer inspiratie voor baksels ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Recepten baksels

Benieuwd hoe jij je gerechten nog romiger maakt? Probeer het met deze recepten én de producten van Kerrygold:

Twee briochetoasts met kruiden creamcheese, mortadella, pistachenootjes en bieslook met een bakje Kerrygold boter ernaast

Briochetoast met kruiden creamcheese en mortadella

Niet is lekkerder dan zelfgebakken brood. Beleg je luchtige brioche met heerlijke kruiden creamcheese en mortadella, een combinatie om je vingers bij af te likken!

Naar het recept
Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip

Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.

Ovenschaal met een crumble van peren en blauwe bessen met gezouten anijsboter

Crumble van peren en blauwe bessen met gezouten anijsboter

Zin in een makkelijk dessert of gebakje voor bij de thee? Deze crumble staat in een handomdraai op tafel. De combinatie van peren en blauwe bessen met gezouten anijsboter is onweerstaanbaar lekker. Probeer het zelf maar met dit recept!

Naar het recept
Filodeegknopen gevuld met kaneel, pecannoten en roomkaas met bovenop een toef roomkaas en kaneel

Filodeegknopen gevuld met kaneel, pecannoten en roomkaas

Deze lekkernij is niet alleen een traktatie voor het oog, maar smaakt ook heerlijk. Of je ze nu serveert bij de thee of als dessert, deze filodeegknopen zal iedereen verbazen.

Naar het recept
Wist je dat?

Kerrygold brengt de rijke smaak van Ierse zuivel naar elke tafel. Bekend om zijn geliefde boter, introduceert het merk nu zijn nieuwe roomkaas in twee heerlijke smaken – naturel en knoflook & kruiden. Gemaakt in Ierland van melk van grasgevoerde koeien, zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen. Met een romige textuur en volle smaak is het perfect om mee te koken, bakken of gewoon om van te genieten als tussendoortje.

Onze tips

Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!