
Met een flinke lik boter of een dot roomkaas wordt werkelijk álles lekkerder. Geloof ons, deze baksels zijn om je vingers bij af te likken.
Lees verder na de advertentie
Wie houdt er nu niet van een heerlijke dot roomkaas bij het dessert, of van een smaakvolle laag cream cheese op een rijk belegde sandwich? Of wat dacht je van smeuïge boter met je favoriete smaak bij de borrel?
Waar je ook zin in hebt, met deze recepten voor heerlijke baksels én je favoriete toppings maak je elk gerecht nét wat lekkerder. Of het nu gaat om je lunch, een zoet tussendoortje of een van de hartige borrelhapjes!
Nog meer inspiratie voor baksels ontvangen?
Recepten baksels
Benieuwd hoe jij je gerechten nog romiger maakt? Probeer het met deze recepten én de producten van Kerrygold:

Briochetoast met kruiden creamcheese en mortadella
Niet is lekkerder dan zelfgebakken brood. Beleg je luchtige brioche met heerlijke kruiden creamcheese en mortadella, een combinatie om je vingers bij af te likken!

Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.

Crumble van peren en blauwe bessen met gezouten anijsboter
Zin in een makkelijk dessert of gebakje voor bij de thee? Deze crumble staat in een handomdraai op tafel. De combinatie van peren en blauwe bessen met gezouten anijsboter is onweerstaanbaar lekker. Probeer het zelf maar met dit recept!

Filodeegknopen gevuld met kaneel, pecannoten en roomkaas
Deze lekkernij is niet alleen een traktatie voor het oog, maar smaakt ook heerlijk. Of je ze nu serveert bij de thee of als dessert, deze filodeegknopen zal iedereen verbazen.
Kerrygold brengt de rijke smaak van Ierse zuivel naar elke tafel. Bekend om zijn geliefde boter, introduceert het merk nu zijn nieuwe roomkaas in twee heerlijke smaken – naturel en knoflook & kruiden. Gemaakt in Ierland van melk van grasgevoerde koeien, zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen. Met een romige textuur en volle smaak is het perfect om mee te koken, bakken of gewoon om van te genieten als tussendoortje.
Onze tips

Weekendbaksels: 3x bakken met lactosevrije zuivel

Weekendbaksels: 5x bakken met ricotta

Weekendbaksels: 5x bakken met yoghurt

Weekendbaksels: 5x typisch Engelse zoetigheden

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.



