Is het al weekend? Dat moet gevierd worden! Het liefst met lekkere hapjes en drankjes. Want als we ergens in Nederland goed in zijn dan is het borrelen. De VrijMiBo is een begrip in ons land want na een drukke werkweek zijn we allemaal toe aan een gezellige weekafsluiting. Hierbij zorgt de juiste achtergrondmuziek voor de sfeer. Maak daarom van tevoren een playlist die je de hele middag en avond kan afspelen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Zet daarom ook ‘s ochtends de drankjes al koud en doe op tijd de boodschappen. Is de middag aangebroken? Zet de muziek aan, leg wat kaartspelletjes klaar en pak de plank uit de kast. Wij gaan de ultieme borrelplank voor de VrijMiBo samenstellen!

Wil je iedere week de beste tips en recepten in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Borrelplank voor de VrijMiBo

Wie een borrel gaat organiseren, doet er goed aan om op tijd de boodschappen in huis te halen. De meeste borrelhapjes kan je de dag van tevoren maken en daarna gewoon in de koelkast of vriezer bewaren. Of nog makkelijker: kies voor wat kant-en-klare hapjes. Zo heb jij meer tijd voor gezelligheid! Een aanrader zijn de borrel- en tapasproducten van Coop. Deze supermarkt verkoopt handige kleine bakjes met onder andere brie, Hollandse balletjes en kruidenboter. Heb jij wat lekkers kunnen vinden? Dat smaakt zeker naar meer! Scoor er dus gelijk drie voor zes euro met de borrelactie van Coop. Het leukste is het om te kiezen voor een breed scala aan lekkere bites: een beetje vlees, een beetje vis, een beetje vega(n). Er zit voor iedereen wel wat tussen.

Meloen & serrano-roomkaasrolletjes in shotglaasjes

Bij het zien van de meloen & serrano roomkaasrolletjes in shotglaasjes zal niemand verwachten dat je deze hapjes in een handomdraai hebt gemaakt. Ze zijn smaakvol én snel en daarom perfect voor de VrijMiBo. Probeer maar!

> naar het recept: meloen & serrano-roomkaasrolletjes in shotglaasjes met hot sauce en bieslook

vrijmibo

Lees ook: De beste tips om thuis een onvergetelijke borrel te organiseren