Gingerbread mannetjes & kerststerren

Ga je voor de meest traditionele manier, dan kies je voor gingerbread mannetjes en kerststerren. Voor een knusse bakmiddag met de kinderen zijn deze vrolijke mannetjes én vrouwtjes ongetwijfeld een hit. De koekjes blijven mooi plat, waardoor je ze leuk kunt decoreren met wit glazuur. Zin in iets meer uitdaging? Zet dan een heus gingerbread huisje in elkaar! Bekijk snel het recept voor deze onweerstaanbare koekjes.

Gingerbread koekjes

Eetbare kerstkrans

Je koekjes tijdens de kerstbrunch in een schaaltje presenteren? Deze eetbare kerstkrans is veel leuker! Een echte eye catcher op tafel en nog meer gingerbread om van te genieten! Het glazuur waarmee je de koekjes decoreert, gebruik je ook om ze op de ringen van gingerbread te plakken. Maar hang ‘m niet aan je voordeur hoor, want hij is op voor je het weet!

Kerstkrans funcakes

Toppers van cupcakes

Met gingerbread koekjes als toppers, krijgen gewone cupcakes meteen een kerstige look. Voeg aan de toef van botercrème en frisse sinaasappelsmaak toe. Dat gaat heerlijk samen met het kruidige koekje. En flink wat gouden decoraties mogen tijdens kerst natuurlijk al helemaal niet ontbreken!

Welke van deze drie is jouw favoriet? Met de producten van FunCakes maak je het heel eenvoudig zelf. Neem snel een kijkje op de website voor deze en heel veel andere recepten en scoor de Mix voor Gingerbread en alle andere producten bij een van deze verkooppunten. Poging gewaagd? Deel je resultaat op social media met de hashtag #funcakesbyme.

Cupcakes Funcakes

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.