
Het bakseizoen is geopend! Dat laten echte foodies niet ongemerkt aan zich voorbijgaan. Deze laagjestaart met pindakaas, nutellacake met Baileysroom en drunken monkeybread gaan we in de herfst bakken.
Laagjestaart met pindakaas
Als je begint met bakken in de herfst, dan begin je met een laagjestaart. Niets indrukwekkender dan op zondagmiddag deze jongen uit de keuken te toveren. En probeer er dan nog maar vanaf te blijven!
Drunken monkeybread
Niemand weet precies waar de naam van deze Amerikaanse jaren 50 klassieker vandaan komt. De meest voor de hand liggende verklaring heeft te maken met de ‘rebelse’ manier waarop je het brood eet: je scheurt er stukken van af.
Tip

Boek direct jouw Hyundai KONA proefrit
Vraag nu een gratis en vrijblijvende proefrit aan en ervaar de KONA zelf.
Nutellacake met Baileysroom
Nutella alleen is al een goed idee om een cake van te bakken, maar dan ook nog Baileysroom maken. Wij zijn alvast begonnen..
Aan het bakken geslagen? Maak ook eens deze taartjes:
Onze tips

Dit zijn de 3 populairste variaties op klassieke zalmtartaar

Van zalm tot biet: zo maak je thuis de perfecte tartaar

Kerst op school? Met deze traktaties steel je de show

Deze pronkstukken stelen de show tijdens het kerstdiner

Deze feestelijke brunch recepten wil jij met kerst op tafel zetten

Zo maak je van één feeststol twee totaal verschillende trifles

De ultieme kerstklassiekers… maar dan zónder vlees (en niemand merkt het)

Deze recepten zorgen voor een onvergetelijke start van je kerstdiner

Redactie






