Advertentie
Vis kerstmenu
Kerst komt eraan. Bijna is de kerstboom opgetogen (of misschien schittert ‘ie stiekem al in je woonkamer). Tijd om vast na te denken over het kerstmenu. Ben je van plan om vis te serveren met kerst? Bekijk dan gauw dit vis kerstmenu, want daarmee zet je eenvoudig een aantal heerlijke bijpassende visgerechten op tafel.
Wil je ook elke week een lekker menu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Recepten voor een kerstdiner met vis
1. Voorgerecht vis kerstmenu: schaaldierenbouillon met gegratineerde gamba’s
Het kerstdiner goed aftrappen? Dat die je met deze lichte schaaldierenbouillon, geserveerd met gegratineerde gamba’s. Dat oogt direct chic en is gewoon hartstikke lekker.
2. Hoofdgerecht driegangenmenu met vis: zeebaars met courgette en champagneschuim
De zeebaars in de hoofdrol tijdens het kerstdiner is een showstopper. Serveer ‘m in een saus van courgette en spinazie, want die kleuren knallen meteen van het bord af. Champagneschuim erover maakt het een superfeestelijk geheel.
3. Nagerecht vis kerstmenu: yoghurtsorbet met dragonsiroop
Dit op en top frisse toetje maakt een kerstmenu met vis helemaal af. De smaken citroen en dragon passen goed bij de lichte voor- en hoofd visgerechten.
> naar het recept: yoghurtsorbet met dragonsiroop
Lees ook:
Onze tips
Anne Mebelder
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?