Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Voorraadkast

Keukeninspiratie! 6x voorraadkasten om bij weg te dromen

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Bij de voorraadkast denk je misschien nog steeds aan een weggemoffelde inbouwkast met bomvol peulvruchten en pakken rijst in alle soorten en maten. Dat kan beter! Deze Pinterestgebruikers maakten van hun voorraadkast de eyecatcher van de ruimte.

1. Potje hier, potje daar

Door te kiezen voor glazen potten in meerdere formaten krijg je een mooie eenheid én zie je meteen hoeveel je nog in huis hebt. Zeg maar dag tegen je tien halfvolle pakken penne.

2. In een mandje

Combineer je potten met mandjes voor een oogverblindend effect. Wij zijn fan van de flessen in de draadstalen manden!

3. Walk-in voorraadkast

Hier kunnen wij alleen maar van dromen: een walk-in closet, maar dan voor al onze favoriete lang houdbare producten.

4. Bohemian vibes

Te mooi om achter een deur te verstoppen: deze manden staan prachtig in een bohemian interieur.

5. Spice it up

Als echte foodie heb je waarschijnlijk een kast vol met kruiden, maar veel leuker is het om ze in het zicht te zetten. Met plankjes aan de muur en doorzichtige potten kom je al een heel eind, maar als je een middagje aan de slag gaat met het maken van labels voor op je potjes, maak je het helemaal af!

6. Van alles wat

Ben je gezegend met veel ruimte? Ga dan los met verschillende vormen en materialen. Probeer het aantal kleuren wel te beperken tot maximaal drie, anders wordt het geheel erg druk. Dit is een perfect voorbeeld van een mooie, speelse voorraadkast.

 

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!