Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Loempia's

Hét recept voor super crunchy loempia’s

Advertentie

Begin je eigen loempiakraam aan huis met ons recept voor fantastische, crunchy loempia’s. Wedden dat iedereen ervoor in de rij gaat staan?

Super crunchy loempia’s

Je kent ze vast wel van de eettentjes of foodtrucks die in haast elke stad wel staan: loempia’s. Vaak bestel je ze met zoetzure of pittige saus en eet je ze zo uit het vuistje. Meestal komen ze direct uit de hete olie, het gebeurt dan ook regelmatig dan wij ons gehemelte branden aan de eerste hap, maar dat mag de pret niet drukken. De smaak is namelijk onweerstaanbaar lekker en letterlijk om je vingers bij af te likken.

Het is dan ook niet voor niets dat loempia’s de grote ster zijn op de cover van Foodies Streetfood. Ga thuis aan de slag en maak deze super crunchy loempia’s zelf. Het recept is voor zo’n 20 stuks, ideaal om te delen dus. Al begrijpen we het ook volledig als je ze liever niet deelt…

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Tochtje naar de toko

Moeilijk om te maken? Nee hoor! Al heb je wel even tijd nodig om het recept goed door te lezen, voor sommige ingrediënten zul je een tochtje naar de toko moet maken. Dat neemt niet weg dat als je eenmaal alles in huis hebt de loempia’s al met een uurtje klaar zijn. Even goed laten afkoelen en dippen maar, je maakt namelijk ook zelf de saus!

Bestel hier Foodies Streetfood

Recept voor loempia’s

Duik snel de keuken in en maak dit heerlijke recept. Heb je de loempia’s met homemade saus gemaakt? Natuurlijk zijn we hartstikke benieuwd naar het resultaat. Deel foto’s van het recept op Instagram en tag ons! Maak je het recept vaker? Wissel dan eens af qua vulling en voeg zelf smaken toe.

Super crunchy loempia's

Onze tips

Profielfoto van

Willem van Santen

Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!