Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
magazine cadeau

7x kerstcadeaus waarmee je de hele familie blij maakt

Advertentie

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je broer, oma of achternicht? Geef je familieleden dit jaar hun favoriete magazine cadeau. Van het magazine van Brenda Kookt tot een unieke uitgave over ChatGPT: er zit voor iedereen wat tussen!

Magazine cadeau

De kerstdagen staan bijna voor de deur en dat betekend niet alleen dat het tijd is om het kerstmenu samen te stellen maar ook om de laatste cadeaus in huis te halen. Weet jij nog niet wat je voor elk familielid gaat kopen? Geef ze dan eens een magazine cadeau!

Of je nu op zoek bent naar handige tips voor iemand met groene vingers, culinaire hoogstandjes voor een kookliefhebber of verdieping voor een IT-gebruiker; er is voor ieder wat wils. Ter inspiratie hebben wij onze favorieten alvast verzameld.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Maak je eigen pluktuin

Zelf bloemen kweken voor op de vaas? Het kan met de speciale uitgave ‘Maak je eigen pluktuin’ van Gardeners’ World. Met tips om de juiste soorten te kiezen, aanwijzingen voor het kweken en adviezen voor het spreiden van de oogst. Hier maak je elke plantenliefhebber blij mee!

Uit het boek

Maak je eigen pluktuin

€ 12,99
Cover voor Maak je eigen pluktuin

2. BrendaKookt Special

Ben jij, of ken je iemand, die altijd op zoek is naar inspiratie voor een doordeweekse avondmaaltje? Dan is het magazine van Brenda Kookt het ideale cadeau! Hierin vind je meer dan 100 recepten voor elke dag. Van eenpansgerechten tot zoete baksels en zelfs de echte ‘Brenda-Kookt-Klassiekers’.

Uit het boek

BrendaKookt Special

€ 9,99
Brenda Kookt special

3. ChatGPT special

Voor alle familieleden die meer willen weten over de wondere wereld van ChatGPT is er dit magazine. Hier leer hoe je in een handomdraai teksten over elk onderwerp schrijft en hoe je je eigen teksten beter en mooier kunt maken. In 132 pagina’s krijg je uitleg, tips en workshops over ChatGPT en ontdek je andere mogelijkheden van AI.

Uit het boek

ChatGPT special

€ 12,99
Cover voor ChatGPT special

4. Het grote iPad & iPhone boek 2024

Is jouw familielid eerder geïnteresseerd in de basisbeginselen van de iPhone en iPad? Met Het grote iPad & iPhone boek 2024 halen ze het maximale uit de apparaten en worden ze een meester in het gebruik van iOS en iPadOS.

Uit het boek

Het grote iPad & iPhone boek 2024

€ 12,99
Cover voor Het grote iPad & iPhone boek 2024

5. Filosofie is makkelijker als je denkt

Aan de hand van beroemde gedachte-experimenten, beruchte paradoxen, twistzieke dialogen en klassieke fragmenten kan je familielid met dee speciale uitgave heel eenvoudig leren filosoferen met de ideeën van anderen.

Uit het boek

Filosofie is makkelijker als je denkt

€ 9,50
Cover voor Filosofie is makkelijker als je denkt

6. Geniaal en gevreesd: Napoleon Bonaparte

De geschiedenisliefhebbers halen hun hart op bij het lezen van de unieke special over de Franse keizer Napoleon Bonaparte. Verwonder je over zijn overrompelende militaire prestaties, maar ook over zijn rampzalige veldtocht naar Rusland. Lees over zijn verbanning naar Elba en zijn beslissende nederlaag bij Waterloo. Een prachtig geïllustreerd nummer met een overzichtskaart van Napoleons laatste veldslag.

Uit het boek

Geniaal en gevreesd: Napoleon Bonaparte

€ 8,99
Cover voor Geniaal en gevreesd: Napoleon Bonaparte

7. Foodies kerst

Last but not least… Wat denk je van Het Grote Kerstnummer als ultiem cadeau? Maak van heel december een fijne tijd met onze verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; we maken met YouTube-kok Nick Toet het beste anti-katermenu dat er bestaat.

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!