
Zomerse borrelhapjes
Lees verder na de advertentie
Een zomerse borrel is vaak sneller gepland dan georganiseerd. Want alle borrelhapjes maken, kan best een klusje zijn. Wij begrijpen stiekem heel goed als je daar niet altijd zin in hebt. Wanneer het buiten warm is, wil je nou eenmaal niet te lang in de keuken staan. Gelukkig hebben wij een niet elektrisch geheim wapen ontdekt waarmee je deze zomer in no-time heerlijke hapjes op tafel zet!
Wil je de lekkerste recepten & tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Makkelijk hakken
Alle ingrediënten voor de hapjes met de hand hakken heeft iets therapeutisch, maar het duurt ook erg lang. Gelukkig is het met de 5-Second-Chopper van Tefal zo gedaan en maak je binnen een mum van tijd onze recepten voor zomerse borrelhapjes. Een ui is bijvoorbeeld zo gesneden en je kunt ook supersnel de heerlijkste dips, sauzen, purees, crèmes en cocktails maken. De zeer-resistente rvs-messen worden in meerdere varianten geleverd en kunnen zelfs de meest harde ingrediënten zoals noten, chocolade en ijs vermalen. Hoe makkelijk is dat! Bijkomend voordeel: het apparaat is stekkerloos. Hierdoor is de Chopper eenvoudig mee te nemen en kun je overal je zomerse borrel organiseren. Wat denk je van het park, het strand of op de camping?
Zomerse borrelhapjes
Wil je zelf ervaren hoe eenvoudig en snel de 5-Second-Chopper van Tefal is in gebruik? Probeer het maar eens uit met deze recepten!
Citroengranita met muntsiroop
Wat past er nou beter bij een zomerse borrel dan verkoelend ijs? Met het krachtige roteermes kun je in slechts enkele bewegingen ijsblokjes hakken. Dat is niet alleen lekker voor in de cocktail maar ook handig voor zelf granita maken. Deze citroengranita met muntsiroop smaakt naar vakantie.
> naar het recept: citroengranita met muntsiroop
Crostini met vers gehakte steak tartare
Wie weleens steak tartare heeft gemaakt, weet dat het veel snijwerk is. Gelukkig is met de Chopper het klusje zo geklaard. Hoe fijn je tartare wil hebben, is helemaal aan jou. Want hoe vaker je aan het touw van het apparaat trekt, hoe harder de messen malen en hoe fijner de ingrediënten gehakt worden. Houd je van grove tartare? Trek dan slechts een paar keer aan het koord. Liever wat fijner? Trek dan wat vaker. Zo maak je het eenvoudig naar eigen smaak.
> naar het recept: crostini met vers gehakte steak tartare
Lees ook: Het geheime wapen voor deze zomer, zonder stroom!
Onze tips

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.





