
Een lekkere bouillon máákt een stoofgerecht. Neem de verse bouillons van Aneto: boordevol
smaak, vrij van conserveermiddelen en eenvoudig toe te voegen aan de pan. Even laten stoven en niks meer aan doen.
Lees verder na de advertentie
Veelzijdige bouillon
Aneto is een Catalaans bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van bouillons. De basisbouillons hebben elk een eigen karakteristieke smaak. Bij de productie worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, geen kunstmatige smaakmakers. De bouillons zijn 100% natuurlijk, hoeven niet aangelengd te worden en zijn direct gereed voor gebruik als basis voor diverse gerechten, zoals risotto, soepen en sauzen.
Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?

Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Recepten met Aneto
Benieuwd wat je allemaal kunt maken met de bouillon van Aneto? Bekijk deze overheerlijke recepten boordevol smaak!

Chicken pot pie
Op zoek naar een makkelijk stoofgerecht? Probeer deze smaakvolle chicken pot pie en je maakt met gemak indruk op je gasten.

Mosterdkip
Koken met mosterd? Dat doe met dit gemakkelijke, maar toch overheerlijke recept voor mosterdkip. Serveer met een lekkere salade ernaast.

Kool piccata
Groene kool is heerlijk om te serveren als bijgerecht en al helemaal als hij bereid is in de oven met mosterd. Het lekkerst bij gevogelte of vis.
Onze tips

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.



