
Een lekkere bouillon máákt een stoofgerecht. Neem de verse bouillons van Aneto: boordevol
smaak, vrij van conserveermiddelen en eenvoudig toe te voegen aan de pan. Even laten stoven en niks meer aan doen.
Lees verder na de advertentie
Veelzijdige bouillon
Aneto is een Catalaans bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van bouillons. De basisbouillons hebben elk een eigen karakteristieke smaak. Bij de productie worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, geen kunstmatige smaakmakers. De bouillons zijn 100% natuurlijk, hoeven niet aangelengd te worden en zijn direct gereed voor gebruik als basis voor diverse gerechten, zoals risotto, soepen en sauzen.
Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Recepten met Aneto
Benieuwd wat je allemaal kunt maken met de bouillon van Aneto? Bekijk deze overheerlijke recepten boordevol smaak!

Chicken pot pie
Op zoek naar een makkelijk stoofgerecht? Probeer deze smaakvolle chicken pot pie en je maakt met gemak indruk op je gasten.

Mosterdkip
Koken met mosterd? Dat doe met dit gemakkelijke, maar toch overheerlijke recept voor mosterdkip. Serveer met een lekkere salade ernaast.

Kool piccata
Groene kool is heerlijk om te serveren als bijgerecht en al helemaal als hij bereid is in de oven met mosterd. Het lekkerst bij gevogelte of vis.
Onze tips

Salade voor bij de BBQ: dit zijn onze absolute favorieten

De lekkerste recepten voor wraps uit de oven

Dit is waarom deze doordeweekse recepten zo populair zijn

Mosselseizoen: 7 recepten die je meteen wilt maken

Dit zijn de lekkerste gerechten met kip

Slaap je slecht van de hitte? Dit moet je vanavond eten (of juist niet)

Zomerse stoofpot: 7x verrassende recepten

Zomerse taarten: 5x lekkere recepten
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.