
Een lekkere bouillon máákt een stoofgerecht. Neem de verse bouillons van Aneto: boordevol
smaak, vrij van conserveermiddelen en eenvoudig toe te voegen aan de pan. Even laten stoven en niks meer aan doen.
Lees verder na de advertentie
Veelzijdige bouillon
Aneto is een Catalaans bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van bouillons. De basisbouillons hebben elk een eigen karakteristieke smaak. Bij de productie worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, geen kunstmatige smaakmakers. De bouillons zijn 100% natuurlijk, hoeven niet aangelengd te worden en zijn direct gereed voor gebruik als basis voor diverse gerechten, zoals risotto, soepen en sauzen.
Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?
Recepten met Aneto
Benieuwd wat je allemaal kunt maken met de bouillon van Aneto? Bekijk deze overheerlijke recepten boordevol smaak!

Chicken pot pie
Op zoek naar een makkelijk stoofgerecht? Probeer deze smaakvolle chicken pot pie en je maakt met gemak indruk op je gasten.

Mosterdkip
Koken met mosterd? Dat doe met dit gemakkelijke, maar toch overheerlijke recept voor mosterdkip. Serveer met een lekkere salade ernaast.

Kool piccata
Groene kool is heerlijk om te serveren als bijgerecht en al helemaal als hij bereid is in de oven met mosterd. Het lekkerst bij gevogelte of vis.
Onze tips

Deze hoofdgerechten voor Pasen stelen de show

Zalm uit de oven: héél veel heerlijke recepten

Dit is hét ultieme paasmenu

Voorgerechten voor Pasen: 10x de lekkerste recepten

Pasta gorgonzola: 3x recepten met gnocchi

Dit zijn de lekkerste paastoetjes ooit

Paastaart maken: zo wordt jouw taart de lekkerste

Dit is dé ultieme kaasgids (en kun je hier downloaden)
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.