Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
courgettekoekjes met pecorino

Stop… Glamour time – kerst gourmetten met de Solis 5 in 1 Table Grill

In samenwerking met Solis

Advertentie

Heeft gourmetten met kerst een vaste plek op de planning? Ga dit jaar voor wat glamour in je pannetje met deze gourmet recepten voor blini's, courgettekoekjes en pizzetta.

Blini’s

Gourmetten is gemak, én glamour, precies wat je nodig hebt met kerst. Met de verschillende toppings maak je steeds een ander gerecht. Zoals blini’s met kaviaarcrème, zeewiersalade of een topping van zalm en bieslook.

blini's

Courgettekoekjes met pecorino

Lekker bij de courgettekoekjes zijn een topping van pangrattato, basilicumyoghurt of een tapenade van zongedroogde tomaatjes, kappertjes en olijven. Dit recept voor gourmetten met kerst zal iedereen verbazen. Zorg er zeker voor dat je genoeg haalt, want dit gerecht is wel héél lekker.

courgettekoekjes met pecorino

Pizzetta

Leuk hè? Een pizzetta is een minipizza. Deze keer maken we hem gewoon tijdens de kerst gourmet. Een pizzetta is super lekker met gamba’s of asperges. Om het deeg uit te steken gebruik je de Pizza Dough Cutter. Zo weet je zeker dat dit lekkers in jouw pannetje past.

pizzetta

Deze kerst glamour gourmet recepten maak je met de Solis 5 in 1 Table Grill t.w.v. € 249,90.

Nu tot € 50,- cashback!

Gratis bij aankoop 5 in 1 Table Grill:

Pizza Dough Cutter

pizza dough cutter

Het kookboek Gourmetpret met Danny

gourmetpret met danny

*Voor de algemene voorwaarden ga naar Solis.com/grill

Onze tips

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!