
Zelf brood bakken
Lees verder na de advertentie
Bak zelf brood! Wij pleiten ervoor, want er is niets leukers dan dat. Of je nu gaat voor zuurdesem of rogge, van deze broden ga je gegarandeerd smullen.
Wil je iedere week de lekkerste bakrecepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
1. Zuurdesembrood
Zuurdesembrood is slow food. Het maken ervan kost tijd, aandacht en liefde. Het werken met een starter kan een beetje onvoorspelbaar zijn, maar hoe meer je oefent, hoe verbluffender je broden! We leggen je haarfijn uit hoe je begint met je eigen zuurdesemstarter en hoe je hier vervolgens een overheerlijk brood van bakt.
2. Bak zelf snel brood: hét recept voor knapperig brood
Heb je wel zin in zelfgemaakte bammetjes, maar niet om lang te wachten en flink te moeten kneden? Met dit foolproof recept geniet je binnen no-time van een perfect brood met een knapperige korst én luchtig kruim.
3. Borrelbrood met pesto en olijven
Vanmiddag gaan we lekker wijnen, maar dan wel met een borrelbrood on the side. Het deeg moet 1,5 uur rijzen, dus begin niet te laat met bakken als je op tijd wilt genieten van deze waanzinnig lekkere traktatie.
4. Bak zelf brood: rogge met dadels
Haal je schort maar uit de kast, we gaan lekker zelf roggebrood maken. Geen zorgen, het is makkelijker dan je denkt. Over een paar uur besmeer jij je eigen sneetjes met boter.
Onze tips

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Wat eten we met Sinterklaas? 5x recepten voor pakjesavond

Sinterklaas toetje: dit zijn de lekkerste recepten

Sinterklaas snacks: 11x de lekkerste hapjes

Van romig tot pittig: heerlijke recepten voor zoete aardappelsoep

Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.






