1. Bessen-chocolademoussetaart

Ziet deze taart er niet spectaculair uit? De taart heeft een heerlijke browniechocoladebodem die bedekt is met een laagje frambozen-chiajam, een royale laag chocolademousse en verse bessen bovenop.

2. Walnoot-karamel-boterkoek

Een boterkoek is van zichzelf al lekker, maar deze combinatie met walnoot en karamel maakt je baksel helemaal af. De gecondenseerde melk geeft een lekkere fudgy karamelsmaak. De walnoten kun je trouwens vervangen door andere noten, mocht je daar niet zo’n fan van zijn.

Walnoot-karamel-boterkoek

3. Romige lemoncurd-tijmtaart (vegan)

Niets is zo fris als een lekkere punt citroentaart. Aan deze taart heb is tijm toegevoegd om hem iets volwassener te maken, maar ook deze is heerlijk lemoncurdachtig romig. De combinatie met de crispy notenbodem is gewoon perfect.

Romige lemoncurd-tijmtaart (vegan)

4.Pastéis de Nutella

Voor degene die zijn gezwicht voor de Pastel de Nata en Pastéis de Belem in Lissabon. We gaven de populaire Portugese gebakjes een twist door Nutella te gebruiken. Geniet je toch liever van een versie zonder chocolade? Hier vind je het recept voor pastéis de nata.

pasteis de nata pasteis de nutella

 

5. Millionaire’s shortbread met pretzels

Dit shortbread bestaat uit drie onweerstaanbare lagen: zandkoek, karamel en chocolade. Top dit shortbread af met pretzels en, om het nog bonter te maken, nog meer chocolade.

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Millionaire’s shortbread met pretzels