
1. Bessen-chocolademoussetaart
Lees verder na de advertentie
Ziet deze taart er niet spectaculair uit? De taart heeft een heerlijke browniechocoladebodem die bedekt is met een laagje frambozen-chiajam, een royale laag chocolademousse en verse bessen bovenop.
2. Walnoot-karamel-boterkoek
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Een boterkoek is van zichzelf al lekker, maar deze combinatie met walnoot en karamel maakt je baksel helemaal af. De gecondenseerde melk geeft een lekkere fudgy karamelsmaak. De walnoten kun je trouwens vervangen door andere noten, mocht je daar niet zo’n fan van zijn.
3. Romige lemoncurd-tijmtaart (vegan)
Niets is zo fris als een lekkere punt citroentaart. Aan deze taart heb is tijm toegevoegd om hem iets volwassener te maken, maar ook deze is heerlijk lemoncurdachtig romig. De combinatie met de crispy notenbodem is gewoon perfect.
4.Pastéis de Nutella
Voor degene die zijn gezwicht voor de Pastel de Nata en Pastéis de Belem in Lissabon. We gaven de populaire Portugese gebakjes een twist door Nutella te gebruiken. Geniet je toch liever van een versie zonder chocolade? Hier vind je het recept voor pastéis de nata.
5. Millionaire’s shortbread met pretzels
Dit shortbread bestaat uit drie onweerstaanbare lagen: zandkoek, karamel en chocolade. Top dit shortbread af met pretzels en, om het nog bonter te maken, nog meer chocolade.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Dit kun je beter niét in de airfryer bereiden

Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis

Wat eet je bij soep? 14x lekkere ideeën en recepten

Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten

Gnocchi: 15+ Italiaanse recepten

Borrelplank maken? Zo doe je dat in 3 simpele stappen

Dit zijn de beste recepten voor het paasdiner

Paaslunch ideeën: zo zet jij de tafel vol lekkers
Redactie