Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Speltdonuts met dadel-cacaoglazuur

Weekendbaksels: 5x zelf donuts maken

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Donut worry, we vertellen het echt niet door als je al deze lekkere recepten om zelf donuts te maken uitprobeert. Van variaties met glazuur tot kaneelsuiker: dit weekend bakken we onze favoriete Amerikaanse zoetigheid.

1. Donuts met yoghurtglazuur

Met deze opvallende rode zoetigheid trek je vast en zeker de aandacht. Je kunt zowel bietensap als kleurstof gebruiken om de juiste kleur te krijgen.

Donuts met yoghurtglazuur

2. Aardbei-roomdonuts

De klassieke combi van aardbeien en room op een donut zal ons nooit vervelen. Ben jij ook zo gek op aardbeien? Bekijk dan ook eens onze andere heerlijke bakrecepten met dit zomerfruit.

Aardbei-roomdonuts

3. Donut met glazuur en nootjes

Maak je lekkernij af met glazuur en nootjes voor het beste resultaat.

Donut met glazuur en nootjes

4. Speltdonuts met dadel-cacaoglazuur

Als je zelf donuts gaat maken, kun je allerlei soorten uitproberen. Kies bijvoorbeeld eens voor spelt en verbaas je over het heerlijke resultaat.

Speltdonuts met dadel-cacaoglazuur

5. Donuts met kaneelsuiker

Niet zo’n fan van glazuur? Dan vind je deze versie met kaneelsuiker vast wél onweerstaanbaar.

Meer lekkere, bakrecepten? In het Culi roatripnummer van Foodies vind je nog meer onweerstaanbare weekendbaksels. Hij ligt nu bij jouw supermarkt in de schappen. Ga je liever niet de deur uit? Bestel hem dan zonder verzendkosten via onderstaande button!

donuts met kaneelsuiker

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!