
Lees verder na de advertentie
Als dit boek geen boost is voor je vaders mannelijkheid, weten wij het ook niet meer. In Ruige kost laten Paskal Jakobsen en Edwin Vinke geen kans onbenut om met vlammen en stoere producten te werken. Van vlees tot vis en van vega tot zoet en kleine bites; alle recepten uit dit boek zijn volgens een paar vaste ingrediƫnten opgebouwd: gezond verstand, goed materiaal, lekker wijn, goede muziek en een hulpje voor de afwas. Ben jij dat misschien op Vaderdag?
Lees verder na de advertentie
Kun je jouw vader uittekenen met een grilltang in zijn handen? Dan hoort dit barbecueboek naast zijn kamado te liggen. In BBQ Magic laat YouTuber Pitmaster X (ook wel bekend als Roel Westra) je vader kennismaken met tradtitonele Ʃn gloednieuwe technieken voor zijn barbecue, grill of smoker. Gaat jouw vader voor een groot stuk vlees of zijn de supermalse kippenvleugels meer zijn ding? Een ding is zeker: met dit boek is je vader niet meer bij de grill vandaan te slaan.
Nieuwsgierig naar dit boek? Hier vind je een voorproefje!
Lees verder na de advertentie
Lees verder na de advertentie
Heeft jouw vader Aziatische of Surinaamse roots of houdt hij gewoon wel van een uitdaging? Dan is dit kookboek van London Loy het beste cadeau voor Vaderdag. London maakt een trip down memory lane en geeft de allerbeste recepten uit zijn leven prijs: van de saotosoep van zijn moeder tot een kokos-cassave-cheesecake die hij maakte met goede vriendin Miljuschka. Alle recepten van London zijn gemaakt om met zoveel mogelijk mensen te delen, maar een diner op Vaderdag alleen voor jou en je vader keurt hij ook helemaal goed.
Zin om gewoon lekker te koken samen op Vaderdag?
Onze tips

Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie

Tobias Camman bewijst: ook een foodsnob kan van fastfood houden

Fan van wild? Dan wil je dit nieuwe kookboek zeker hebben (inclusief recepten)

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben (inclusief recepten!)

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel Ʃn lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghiās topchef is nĆŗ uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.





