Advertentie
Ruige kost
Als dit boek geen boost is voor je vaders mannelijkheid, weten wij het ook niet meer. In Ruige kost laten Paskal Jakobsen en Edwin Vinke geen kans onbenut om met vlammen en stoere producten te werken. Van vlees tot vis en van vega tot zoet en kleine bites; alle recepten uit dit boek zijn volgens een paar vaste ingrediënten opgebouwd: gezond verstand, goed materiaal, lekker wijn, goede muziek en een hulpje voor de afwas. Ben jij dat misschien op Vaderdag?
BBQ magic
Kun je jouw vader uittekenen met een grilltang in zijn handen? Dan hoort dit barbecueboek naast zijn kamado te liggen. In BBQ Magic laat YouTuber Pitmaster X (ook wel bekend als Roel Westra) je vader kennismaken met tradtitonele én gloednieuwe technieken voor zijn barbecue, grill of smoker. Gaat jouw vader voor een groot stuk vlees of zijn de supermalse kippenvleugels meer zijn ding? Een ding is zeker: met dit boek is je vader niet meer bij de grill vandaan te slaan.
Nieuwsgierig naar dit boek? Hier vind je een voorproefje!
Mijn recepten
Heeft jouw vader Aziatische of Surinaamse roots of houdt hij gewoon wel van een uitdaging? Dan is dit kookboek van London Loy het beste cadeau voor Vaderdag. London maakt een trip down memory lane en geeft de allerbeste recepten uit zijn leven prijs: van de saotosoep van zijn moeder tot een kokos-cassave-cheesecake die hij maakte met goede vriendin Miljuschka. Alle recepten van London zijn gemaakt om met zoveel mogelijk mensen te delen, maar een diner op Vaderdag alleen voor jou en je vader keurt hij ook helemaal goed.
Zin om gewoon lekker te koken samen op Vaderdag?
Onze tips
Foodies boekenclub: “Het vega slowcookerboek”
Het nieuwste boek van Jamie Oliver ‘Simply Jamie’ cadeau bij Foodies
Foodies boekenclub: “IJs & Co 2.0”
Foodies boekenclub: “Planken met een Indische twist”
Rukmini Iyer over Het Groene Kookboek: “Er zijn zoveel tips & trucs die ik wil delen”
Foodies boekenclub: “Het Groene Kookboek” van Rukmini Iyer
De mooiste kookboeken om met Vaderdag cadeau te geven
Bas kookt met Rukmini Iyer uit “India Express”
Foodies boekenclub: “Sandwiches”
Dit zijn de beste Italiaanse kookboeken
Foodies boekenclub: “Wokbijbel” van Noni Kooiman
Foodies boekenclub: “Nistisima” van Georgina Hayden
Foodies boekenclub: “De Bridgerton Bijbel”
3x heerlijke barbecuerecepten van Jord Althuizen
Foodies boekenclub: “Groentefeest” van Sidney Schutte
Foodies boekenclub: “Makkelijk & Vers” van Brenda Kookt
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.