Bye Bye Cheeseburger

Na twee succesvolle boeken over health en mindset, trakteert TV-chef en blogger Steffi Vertriest je opnieuw op een stevige portie inspiratie om gezond te koken. Haar nieuwste kookboek ‘Bye Bye Cheeseburger’, naar de gelijknamige blog, staat boordevol verrassende en gezonde gerechten.

Voedingsexpert

Als voedingsexpert grijpt Steffi steeds terug naar de natuur en de roots van de mens: een zo puur mogelijke voeding. Vooral de LHI-methode is voor haar de sleutel tot een gezonde levensstijl. In deze methode wordt de impact van de mens tot een minimum beperkt. Daardoor zijn veel recepten in het boek naar deze levensstijl geschreven.

Pure keuken

Op haar blog Bye ByeCheeseburger inspireert Steffi je op allerhande manieren om voor een gezonde levensstijl te kiezen. Haar site staat boordevol verrassende en gezonde gerechten die na al die jaren weleens vereeuwigd mochten worden op papier. In het gelijknamige kookboek staat de pure keuken centraal. Makkelijke recepten voor iedere dag, waaronder ook vegetarische, veganistische en gluten- en lactosevrije recepten.

Bye Bye Cheeseburger

Meer gerechten zoals deze?

Bye Bye Cheeseburger
€24,99

Goed nieuws, we mogen twee heerlijke recepten met jullie delen:

Cookie latte

Steffi: “Hmmm, dit is je nieuwe favoriete traktatie, for sure! Verwennerij op z’n best en daarom ook superleuk om anderen voor te schotelen. Een goede keuze op elke dag, maar extra opmonterend op van die druilerige dagen waarop je extra lief voor jezelf (en voor anderen) wilt zijn.”

cookie latte bye bye cheeseburger

(Ontbijt)salade Los Angeles

Steffi: “Ik probeer nog steeds een trend te maken van breakfast salads. Niks beters dan de dag te starten met allerlei goede, lekkere ingrediënten. Ik heb deze salade The Los Angeles Salad genoemd, omdat ze alles bevat waar de healthfreaks van Californië verzot op zijn. Laat je niet misleiden door de term, deze salade smaakt ook heerlijk bij de lunch of bijvoorbeeld als bijgerecht bij een stoofpotje.

Bye Bye Cheeseburger Ontbijtsalade Los Angeles

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.