Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Loempia ajam toko lo

Foodies boekenclub: “Toko Lo”

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Herken je dat? Eindeloos op zoek naar dat ene kookboek waaruit je élk recept wilt maken. Foodies Boekenclub inspireert je! Op onze redactie staat een grote boekenkast, gevuld met meer dan 200 kookboeken. Stuk voor stuk nemen we ze mee naar huis om eruit te koken. Daardoor weten we als geen ander welke kookboeken niet mogen ontbreken bij jou thuis. Elke week kiezen we er eentje uit en vertellen we je alle ins & outs. Zo weet jij welke boeken je niet mag missen!

Toko Lo

De week bespreken we het laatste boek van Lola van Ruler. Ze maakte het boek ‘Toko Lo – Indisch bakboek’. De naam zegt het al, het boek staat boordevol Indische gerechten. Zowel authentiek als met een twist. Lola neemt je mee in haar wereld en deelt verschillende familie recepten.

Indisch bakken

Heb je zin om dit weekend te bakken, maar dan niet de standaard appeltaart? In het bakboek van Lola van Ruler neemt ze je mee op een reis door de Indische keuken van vroeger en nu. Aan de hand van de lekkerste bakgerechten. Met eerbied voor de geschiedenis, een trotste blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots aan de hand van zoet en hartig gebak. Allemaal vinden ze hun oorsprong in Nederlands-Indië en later Nederland. Van spekkoek tot sponscake!

Catering Toko Lo

Naast prachtige boeken schrijven is Lola ook eigenaresse van Toko Lo; een Indische bakery die ook catering aanbiedt. Een samensmelting van passie en ambacht met Indische zoetigheden als specialiteit. Denk voornamelijk aan lang vergeten pareltjes, ondergeschoven koekjes of een all time favourite als spekkoek.

Toko Lo

€ 29,99
Toko Lo Indisch bakboek

Goed nieuws, we mogen twee heerlijke recepten met jullie delen:

Butterscotchtaart toko lo

Een van de bekendste Aziatische snacks. In Indonesië, maar ook Nederland. De meest populaire vulling is die met kip.

Loempia ajam toko lo

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!