Advertentie
Toko Lo
De week bespreken we het laatste boek van Lola van Ruler. Ze maakte het boek ‘Toko Lo – Indisch bakboek’. De naam zegt het al, het boek staat boordevol Indische gerechten. Zowel authentiek als met een twist. Lola neemt je mee in haar wereld en deelt verschillende familie recepten.
Indisch bakken
Heb je zin om dit weekend te bakken, maar dan niet de standaard appeltaart? In het bakboek van Lola van Ruler neemt ze je mee op een reis door de Indische keuken van vroeger en nu. Aan de hand van de lekkerste bakgerechten. Met eerbied voor de geschiedenis, een trotste blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots aan de hand van zoet en hartig gebak. Allemaal vinden ze hun oorsprong in Nederlands-Indië en later Nederland. Van spekkoek tot sponscake!
Catering Toko Lo
Naast prachtige boeken schrijven is Lola ook eigenaresse van Toko Lo; een Indische bakery die ook catering aanbiedt. Een samensmelting van passie en ambacht met Indische zoetigheden als specialiteit. Denk voornamelijk aan lang vergeten pareltjes, ondergeschoven koekjes of een all time favourite als spekkoek.
Goed nieuws, we mogen twee heerlijke recepten met jullie delen:
Een van de bekendste Aziatische snacks. In Indonesië, maar ook Nederland. De meest populaire vulling is die met kip.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
Alles over het nieuwste boek van Donna Hay: “Too Easy”, inclusief recepten!
Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…
Alles over het nieuwe kookboek “Bij Meera aan tafel”, inclusief recepten!
Alles over het kookboek “Veggilaine”, inclusief recepten natuurlijk!
Dit zijn de beste kookboeken van 2024
Foodies boekenclub: “ZOETE ZOOI.”
Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie
Sneak peek: exclusieve recepten uit Jamie Olivers nieuwste boek!
Thomas Panterpoes over zijn nieuwe kookboek: “Ik wil mijn recepten voor iedereen toegankelijk maken.”
Foodies boekenclub: “All Day Goodness”
Het nieuwste boek van Jamie Oliver: ‘Simply Jamie’ is uit!
Foodies boekenclub: “Het vega slowcookerboek”
Foodies boekenclub: “IJs & Co 2.0”
Foodies boekenclub: “Planken met een Indische twist”
Rukmini Iyer over Het Groene Kookboek: “Er zijn zoveel tips & trucs die ik wil delen”
Foodies boekenclub: “Het Groene Kookboek” van Rukmini Iyer
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.