Toko Lo

De week bespreken we het laatste boek van Lola van Ruler. Ze maakte het boek ‘Toko Lo – Indisch bakboek’. De naam zegt het al, het boek staat boordevol Indische gerechten. Zowel authentiek als met een twist. Lola neemt je mee in haar wereld en deelt verschillende familie recepten.

Indisch bakken

Heb je zin om dit weekend te bakken, maar dan niet de standaard appeltaart? In het bakboek van Lola van Ruler neemt ze je mee op een reis door de Indische keuken van vroeger en nu. Aan de hand van de lekkerste bakgerechten. Met eerbied voor de geschiedenis, een trotste blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots aan de hand van zoet en hartig gebak. Allemaal vinden ze hun oorsprong in Nederlands-Indië en later Nederland. Van spekkoek tot sponscake!

Catering Toko Lo

Naast prachtige boeken schrijven is Lola ook eigenaresse van Toko Lo; een Indische bakery die ook catering aanbiedt. Een samensmelting van passie en ambacht met Indische zoetigheden als specialiteit. Denk voornamelijk aan lang vergeten pareltjes, ondergeschoven koekjes of een all time favourite als spekkoek.

Toko Lo

Meer gerechten zoals deze?

Toko Lo
€29,99

Goed nieuws, we mogen twee heerlijke recepten met jullie delen:

Butterscotchtaart

Butterscotchtaart toko lo

Loempia ajam

Een van de bekendste Aziatische snacks. In Indonesië, maar ook Nederland. De meest populaire vulling is die met kip.

Loempia ajam toko lo

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.