
Het is eindelijk zo ver: Jamie Oliver heeft een nieuw kookboek uitgebracht! Ben jij net zo nieuwsgierig als wij? Lees dan snel verder, want wij mogen een paar exclusieve recepten met je delen!
Lees verder na de advertentie
Wie heeft er geen boek van Jamie Oliver in de kast staan? En dat is niet zo gek, want afgelopen week was het 25 jaar geleden dat de wereld kennismaakte met The Naked Chef. In al die jaren verkocht hij wereldwijd meer dan 48-miljoen boeken en keken er zo’n 67 miljoen mensen naar zijn tv-programma’s. Bouwend op zijn succes van het afgelopen kwart eeuw (!), komt hij nu met een geweldig kookboek voor een nieuwe generatie.
Wil je meer leuke kookboeken-tips en iedere week de lekkerste recepten ontvangen?
Simply Jamie
In Simply Jamie deelt hij 130 heerlijke recepten, doordeweekse gerechten en snelle 20-minuten maaltijden, maar ook weekendtraktaties, traybake toppers en perfecte toetjes. Zo laat hij zien dat overheerlijk kunnen koken voor iedereen haalbaar is. Na het proberen van de recepten uit dit artikel ben jij vast en zeker ook overtuigd!

Nieuwe recepten van Jamie Oliver
Benieuwd naar de nieuwste recepten van Jamie Oliver? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk onze favoriete recepten uit het boek met je delen:

Crispy noodle visburgertjes
De combi van vis & noedels is leuk, snel & verrassend, en zorgt voor een zalig grillige textuur.

Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.

Pasta met bietjes & ricotta
Felrood, verrassend & leuk. Breid je pastarepertoire uit met deze waanzinnige bietjesversie!

Warm & crispy roomijspakketje
Tortilla’s zijn ook lekker met zoet & dit is een van de snelste toetjes die er zijn – geniaal!

Sticky toffee pudding
Dit toetje is voor Jamie puur jeugdsentiment. Benieuwd naar het recept? Bestel dan Het Grote Kerstnummer van Foodies, waarin wij niet alleen dit exclusieve recept maar ook tips & een toffe winactie van Jamie Oliver met je delen!
Foto’s: David Loftus 2024
Onze tips

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghi’s topchef is nú uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Zó haal je alles uit je citrusvruchten: ontdek deze lekkere recepten

Jamie Oliver komt met nieuw boek vol gezonde gerechten (en jij scoort ‘m nu met korting)

Brazilië op haar best: de lekkerste recepten vind je in dit kookboek

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.



