Lees verder onder de advertentie
Het is eindelijk zo ver: Jamie Oliver heeft een nieuw kookboek uitgebracht! Ben jij net zo nieuwsgierig als wij? Lees dan snel verder, want wij mogen een paar exclusieve recepten met je delen!
Lees verder onder de advertentie
Wie heeft er geen boek van Jamie Oliver in de kast staan? En dat is niet zo gek, want afgelopen week was het 25 jaar geleden dat de wereld kennismaakte met The Naked Chef. In al die jaren verkocht hij wereldwijd meer dan 48-miljoen boeken en keken er zo’n 67 miljoen mensen naar zijn tv-programma’s. Bouwend op zijn succes van het afgelopen kwart eeuw (!), komt hij nu met een geweldig kookboek voor een nieuwe generatie.
Wil je meer leuke kookboeken-tips en iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Simply Jamie
In Simply Jamie deelt hij 130 heerlijke recepten, doordeweekse gerechten en snelle 20-minuten maaltijden, maar ook weekendtraktaties, traybake toppers en perfecte toetjes. Zo laat hij zien dat overheerlijk kunnen koken voor iedereen haalbaar is. Na het proberen van de recepten uit dit artikel ben jij vast en zeker ook overtuigd!
Nieuwe recepten van Jamie Oliver
Benieuwd naar de nieuwste recepten van Jamie Oliver? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk onze favoriete recepten uit het boek met je delen:
Crispy noodle visburgertjes
De combi van vis & noedels is leuk, snel & verrassend, en zorgt voor een zalig grillige textuur.
Pasta met bietjes & ricotta
Felrood, verrassend & leuk. Breid je pastarepertoire uit met deze waanzinnige bietjesversie!
Warm & crispy roomijspakketje
Tortilla’s zijn ook lekker met zoet & dit is een van de snelste toetjes die er zijn – geniaal!
Sticky toffee pudding
Dit toetje is voor Jamie puur jeugdsentiment. Benieuwd naar het recept? Bestel dan Het Grote Kerstnummer van Foodies, waarin wij niet alleen dit exclusieve recept maar ook tips & een toffe winactie van Jamie Oliver met je delen!
Foto’s: David Loftus 2024
Onze tips
Foodies boekenclub: The Curry Guy één pan
Last Minute Dinners: alles over dit handige kookboek, inclusief menu!
Zo combineer je eten met het juiste bier
Zet deze schitterende kookboeken op je kerstverlanglijstje dit jaar
Bakken in de airfryer: zo doe je dat!
Alles over het nieuwste boek van Donna Hay: “Too Easy”, inclusief recepten!
Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…
Alles over het nieuwe kookboek “Bij Meera aan tafel”, inclusief recepten!
Alles over het kookboek “Veggilaine”, inclusief recepten natuurlijk!
Dit zijn de beste kookboeken van 2024
Foodies boekenclub: “ZOETE ZOOI.”
Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie
Thomas Panterpoes over zijn nieuwe kookboek: “Ik wil mijn recepten voor iedereen toegankelijk maken.”
Foodies boekenclub: “All Day Goodness”
Het nieuwste boek van Jamie Oliver: ‘Simply Jamie’ is uit!
Foodies boekenclub: “Het vega slowcookerboek”
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.
Lees verder onder de advertentie