Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt

Heel Nederland kan vanaf zondag 18 december 2022 genieten van de bekendste bakwedstrijd van Nederland, het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt gaat eindelijk weer van start. Inderdaad: ook nog eens terug op de vertrouwde zondag. Het is alweer het tiende seizoen van het succesvolle MAX-programma. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden & Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin is óók van de partij in het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, natuurlijk om alles in goede banen te leiden.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De kandidaten

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel “Beste Thuisbakker van Nederland 2022-2023”. Op de website van Heel Holland Bakt en op de Instagrampagina worden Amel, Ben, Erna, Fons, Geraldine, Ingrid, Jan, Mercedes, Sander en Zineb geïntroduceerd. Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met ook nog eens een spetterende jubileumaflevering.

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt: zet het in de agenda

Blok na zondag 18 december maar alvast een aantal zondagen vrij, het programma is wekelijks te zien bij MAX op NPO 1.

Het belooft natuurlijk een spectaculair jubileumseizoen te worden, het programma viert zijn tiende verjaardag. Kun je ook niet wachten? Bekijk dan alvast de allereerste opdracht van het nieuwe seizoen: de HHB-leadertaart. Zo kun je direct zelf aan de slag gaan!

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt

Foto: Elvin Boer/MAX

Lees ook: