Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor HBO Max vernieuwd in Nederland: kijktips voor foodies

HBO Max vernieuwd in Nederland: kijktips voor foodies

Advertentie

Vanaf 11 juni is HBO Max vernieuwd in Nederland. Dat betekent nog meer series, programma’s en films. Benieuwd wat je niet mag missen? Bekijk dan snel onze kijktips voor foodies!

Waar ze in Amerika al een tijdje gebruik maken van de update van het platform, is in Nederland HBO Max vernieuwd op 11 juni 2024. Dat betekent dat je nóg meer series, programma’s en films kunt kijken. Bij de vernieuwde versie krijg je namelijk ook toegang tot de real-life series van TLC, Discovery en meer. En laten daar nou heel veel leuke kijktips voor foodies tussen zitten!

HBO Max vernieuwd

Dat HBO Max vernieuwd is in Nederland vieren we met de première van het tweede seizoen van de bekende HBO Original-serie House of the Dragon. Daarbij komt er een nieuw seizoen van Industry, een spin-off serie van de blockbusterfilm Dune en als klap op de vuurpijl geniet je de hele zomer van de Olympische spelen in Parijs. Bij een HBO Max-abonnement krijg je namelijk exclusief toegang tot alle wedstrijden. Daarnaast is er een ‘Sport add-on’ voor Eurosport beschikbaar voor 5 euro extra per maand.

HBO Max kijktips voor foodies

Allemaal leuk en aardig, maar daar zit als foodie nog niet echt veel voor je tussen. Dus wat moet je als kookliefhebber op de streamingdienst kijken? Wij hebben onze favorieten voor je verzameld:

Good eats

In dit prachtige programma onderzoekt Alton Brown de oorsprong van ingrediënten, ontcijfert hij culinaire gewoonten en verkent hij nieuwe eettrends. Van beenmerg tot koud brouwen; van deze show steek je zeker wat op!

Cakeboss

Cakeboss is een beroemde reality-serie over Buddy Valestro en zijn Amerikaans-Italiaanse familie. Samen runnen zij de bakkerij Carlo’s Bakery in New Jersey (en tegenwoordig ook een vestiging op Times Square in New York). Zoals bij alle familiebedrijven, en reality-tv, komt daar de natuurlijk benodigde dramatiek bij kijken, maar het programma draait voornamelijk om het extravagante gebak. Niet voor niets inspireren Buddy en zijn familie al tien seizoenen lang de kijkers en behoort hij tot de beste bakkers van Amerika!

Cakeboss: next great baker

Kun jij er geen genoeg van krijgen? In ‘Cakeboss: next great baker’ stelt cakeboss Buddy Valestro de bak- en decoreervaardigheden van 10 getalenteerde banketbakkers op de proef. Wie fan is van Heel Holland Bakt, mag dit programma ook niet missen!

Selena + Chef

In deze kookshow waagt zangeres en actrice Selena Gomez zich aan iets nieuws: koken. De show is oorspronkelijk begonnen in de coronaperiode toen ze thuis in quarantaine zat, maar inmiddels zijn we seizoenen verder. Elke aflevering wordt Selena bijgestaan door een bekende chef als Jamie Oliver, Gordon Ramsey en Curtis stone.

Gordon Ramsey’s great escape

Maar Gordon Ramsey schittert niet alleen in Selena haar show, ook zijn eigen tv-programma staat op de vernieuwde HBO Max. In ‘Gordon Ramsey’s great escape’ gaat de beroemde chef op gastronomische zoektocht van Noord-India tot Maleisië.

HBO Max abonnementen

Wil jij deze shows zien? Stream ze dan nu met een HBO Max-abonnement al vanaf € 5,99 per maand. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. Kijk snel welke bij jou past:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!