Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Old Fashioned Week

Vers van de pers: Old Fashioned Week, Jamie Oliver op tv en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Old Fashioned Week

Whiskeyliefhebber of niet, de Old Fashioned cocktail kennen we allemaal. Alle fans van dit drankje, opgelet: van 12 t/m 19 november is het namelijk Woodford Reserve Old Fashioned Week. Dé week om een Old Fashioned (of variant daarop) te bestellen. Samen Woodford Reserve Bourbon Whiskey laten de beste bars van Nederland proeven dat deze Nestor van de cocktails tijdloos blijft.

Tijdens de Old Fashioned Week kan iedereen het drankje (her)ontdekken én creatieve variaties erop uitproberen. Lees hier alles over deze week én bekijk welke bar bij jou in de buurt ook meedoet.

Old Fashioned Week

Wil je deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

McDonald’s x Old Amsterdam: burger speciaal voor de feestmaanden

Rondom de feestdagen hebben we niet altijd zin om uitgebreid te koken. Dat doen we immers met kerst al genoeg, toch? Daar hebben McDonald’s en Old Amsterdam iets op bedacht: van 31 oktober t/m 8 januari geniet je namelijk van een (Veggie) Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam!

Een luxe burger mét Old Amsterdam kaas, zoete Cherry-Onion saus, gefrituurde uitjes en pittige rucola. De burger is vanaf nu verkrijgbaar in een veggie Valess burger of een kipburger, bij elke McDonald’s vestiging. Heb jij ‘m al geproefd?

Mc Donalds x Old Amsterdam

Dit is de vierde Heel Holland Bakt Kids winnaar!

Heb jij ook je ogen uitgekeken hoe die jonge bakkers de meest fantastische taarten uit de oven wisten te toveren afgelopen weken? De winnaar van alweer het vierde seizoen Heel Holland Bakt Kids is bekend: Floris mag zich vanaf nu beste kids-thuisbakker van Nederland noemen.

In de spannende finale bakten de drie finalisten chocoladetoetjes én een Hoge Hoed Taart. Ken jij nou ook zo’n mini-bakker? Laat hem of haar zich dan aanmelden via deze link en wie weet staat hij of zij straks te schitteren in het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids!

Winnaar Heel Holland Bakt Kids

Foto: Elvin Boer MAX

Nieuw op tv: Jamie Cooks the Mediterranean

Je hebt vast al gehoord van Jamie Olivers nieuwste boek: 5 Ingrediënten Mediterraan. Heb je het al in huis? Of sta je op het punt om het te kopen? Leuk nieuws voor jou als fan, want vanaf nu is Jamie Oliver elke donderdag om 19.00u te zien op 24Kitchen met zijn nieuwste TV-programma ‘Jamie Cooks the Mediterranean’!

Daarin laat hij zich inspireren door collega’s uit het Middellandse Zeegebied. Hij start in Griekenland, in de stad Thessaloniki, waar hij aanschuift in een visrestaurant zonder (!) menukaart.

Jamie met boek landscape

Lees ook:

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!