
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten. Psst.. deze geur moét je in huis halen voor Pasen.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Deze geur zorgt voor een vrolijk Pasen
Pasen staat in het teken van samen zijn, genieten en natuurlijk lekker eten. En niets brengt je meer in de vrolijke paasstemming dan de onweerstaanbare geur van versgebakken brood en croissants – en laat dat nu precies het hart van het paasassortiment van Albert Heijn zijn dit jaar. Deze Pasen vind je feestelijke producten zoals de Baguettekrans, Sticky duo buns en de Cretzel. Handig voor wie geen tijd heeft om zelf aan de bak te gaan met onze lekkerste recepten voor Pasen.

Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Genieten van je me-time (en pizza)
Een avond helemaal voor jezelf; broodnodig voor velen als je een druk bestaan leidt. Uit onderzoek blijkt dan ook dat ruim 70% van de Nederlanders tussen de 18 en 39 jaar op z’n minst één of zelfs meerdere avonden per week ‘me-time’ inplant. Wat we graag doen tijdens zo’n avondje me-time? Pizza eten! Maar liefst 4 op de 5 Nederlanders kiest op zulke momenten voor het ultieme comfort food. Dr. Oetker speelt hierop in en maakt deze momenten extra bijzonder met hun nieuwe, premium pizza: Suprema. Een Napolitaans-geïnspireerde pizza, waarmee je zonder schuldgevoel kunt genieten van je avondje me-time.


Nieuw in het schap: gefermenteerde plantaardige steak
Planted, het bedrijf dat bekendstaat om zijn clean-label en innovatieve plantaardige vleesproducten, heeft een primeur: de eerste plantaardige steak op basis van fermentatie. Dankzij een uniek, eigen fermentatieproces en 100% natuurlijke ingrediënten – waaronder soja-eiwit, bonen– en rijstmeel – biedt de steak een rijke umami-smaak en een sappige, malse textuur die doet denken aan een klassieke steak.

Een paasfeest vol verrassingen met deze chocolade
Dit jaar wordt de collectie paaseitjes van Leonidas uitgebreid met twee nieuwe smaken. Fijnproevers kunnen genieten van 22 verschillende paaseitjes van duurzame Belgische chocolade met 100% pure cacaoboter en zonder palmolie. Fruitig, krokant, klassiek, knisperend; er is voor iedereen wat wils! Het paasfeest wordt opgefleurd met twee nieuwe eitjes die beide een onweerstaanbare combinatie van smaken bieden: Violet pure chocolade en Speculoos melkchocolade.
Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

Binnenkort examens? Dit eten zorgt voor een betere concentratie

Zo stel je in 4 stappen je eigen Mexicaanse fiesta samen

Dit wist je nog niet over specialty coffee

Dit is het favoriete katervoedsel na Koningsdag

Dit is hét drankje voor Koningsdag 2025

Sterrenchef Jonnie Boer op 60-jarige leeftijd overleden

Workshops van Sandra Ysbrandy: leer écht koken met seizoensproducten

Aan de bak met Foodies: hot cross buns
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.