Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
kookworkshop Nadia & Merijn

GEWONNEN: Exclusieve kookworkshop met Nadia & Merijn van SOUQ

In samenwerking met SOUQ
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Altijd al de smaken van de Midden Oosterse keuken willen ontdekken en samen met Nadia Zerouali en Merijn Tol willen koken? Maak superlekkere gerechten met de unieke smaken uit het Midden-Oosten. Doe snel mee met de winactie en maak kans op deze exclusieve kookworkshop van Nadia & Merijn!

Kookworkshop met Nadia & Merijn

Op 20 juni 2024 gaan maar liefst 10 winnaars een hele dag de keuken in met Nadia en Merijn van SOUQ. De kookworkshop met Nadia & Merijn zal plaatsvinden op een locatie midden in het land. Samen bereiden jullie de lekkerste mezze, die je daarna ook nog eens zelf kunt opeten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Over SOUQ

Nadia & Merijn staan erom bekend jou kennis te laten maken met mediterrane heerlijkheden voor elke dag. Van Libanon tot Marokko, vol bijzondere smaken. De spicy harissa’s, unieke zwarte knoflook en juicy gekonfijte citroen, de geurige specerijen, zoals za’atar, ras el hanout of dukkah, die jij ook makkelijk kunt gebruiken in de keuken.

Nadia & Merijn laten je zien hoe je groente, kip, vlees en peulvruchten snel en makkelijk omtovert tot een heerlijk gerecht.

producten van SOUQ

Maak kans op de exclusieve kookworkshop met Nadia & Merijn

Wil jij ervaren hoe het is om te koken met Nadia & Merijn? Dat kan! We geven namelijk maar liefst 10 plekken weg voor deze exclusieve kookworkshop.

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier om mee te doen! Je hebt tot en met 20 mei 2024 de tijd, daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!