Advertentie
Altijd al de smaken van de Midden Oosterse keuken willen ontdekken en samen met Nadia Zerouali en Merijn Tol willen koken? Maak superlekkere gerechten met de unieke smaken uit het Midden-Oosten. Doe snel mee met de winactie en maak kans op deze exclusieve kookworkshop van Nadia & Merijn!
Kookworkshop met Nadia & Merijn
Op 20 juni 2024 gaan maar liefst 10 winnaars een hele dag de keuken in met Nadia en Merijn van SOUQ. De kookworkshop met Nadia & Merijn zal plaatsvinden op een locatie midden in het land. Samen bereiden jullie de lekkerste mezze, die je daarna ook nog eens zelf kunt opeten.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Over SOUQ
Nadia & Merijn staan erom bekend jou kennis te laten maken met mediterrane heerlijkheden voor elke dag. Van Libanon tot Marokko, vol bijzondere smaken. De spicy harissa’s, unieke zwarte knoflook en juicy gekonfijte citroen, de geurige specerijen, zoals za’atar, ras el hanout of dukkah, die jij ook makkelijk kunt gebruiken in de keuken.
Nadia & Merijn laten je zien hoe je groente, kip, vlees en peulvruchten snel en makkelijk omtovert tot een heerlijk gerecht.
Maak kans op de exclusieve kookworkshop met Nadia & Merijn
Wil jij ervaren hoe het is om te koken met Nadia & Merijn? Dat kan! We geven namelijk maar liefst 10 plekken weg voor deze exclusieve kookworkshop.
Kans maken? Vul dan onderstaand formulier om mee te doen! Je hebt tot en met 20 mei 2024 de tijd, daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.
Win een kookworkshop met Nadia & Merijn van SOUQ
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Onze tips
Liveblog: zo staat het met de Foodies studio
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Groentefeest!’
Vers van de pers: Chilli Chan’s handgemaakte noedels en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.