
Purple detox
Lees verder na de advertentie
Pers 2 gekookte rode bieten, 2 kleine wortels, 1 appel en 2 cm verse gember in een sapcentrifuge tot een glad sapje.
Rise and shine
Pers 4 wortels, 1 sinaasappel zonder schil en pitjes, ½ citroen zonder schil en 2 cm verse kurkumawortel (of 2 tl kurkumapoeder) in een sapcentrifuge tot een glad sapje.
Melon cooler

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Pers 300 g watermeloen zonder schil en pitjes, ½ limoen zonder schil en een handje verse munt in een sapcentrifuge tot een glad sapje.
Green goodness
Pers 1 appel, ¼ komkommer, 1 kiwi zonder schil en een handje verse spinazie in een sapcentrifuge tot een glad sapje.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Wat eten we met Sinterklaas? 5x recepten voor pakjesavond

Sinterklaas toetje: dit zijn de lekkerste recepten

Sinterklaas snacks: 11x de lekkerste hapjes

Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.



