
Purple detox
Lees verder na de advertentie
Pers 2 gekookte rode bieten, 2 kleine wortels, 1 appel en 2 cm verse gember in een sapcentrifuge tot een glad sapje.
Rise and shine
Pers 4 wortels, 1 sinaasappel zonder schil en pitjes, ½ citroen zonder schil en 2 cm verse kurkumawortel (of 2 tl kurkumapoeder) in een sapcentrifuge tot een glad sapje.
Melon cooler
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Pers 300 g watermeloen zonder schil en pitjes, ½ limoen zonder schil en een handje verse munt in een sapcentrifuge tot een glad sapje.
Green goodness
Pers 1 appel, ¼ komkommer, 1 kiwi zonder schil en een handje verse spinazie in een sapcentrifuge tot een glad sapje.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Buiten eten zonder gezoem? Zo houd je insecten op afstand

Koude pastasalade: dit zijn de lekkerste recepten voor warme dagen

Zo maak je de lekkerste lunch wraps zonder veel moeite

Van pittig tot zoet: dit zijn de lekkerste marinades voor bij de BBQ

Geen luchtje dit jaar: dit wil je vader écht voor vaderdag

Geslaagd? Serveer deze hapjes voor een onvergetelijk examenfeest

Lichte maaltijden voor het avondeten

5x recepten voor de lekkerste zomerse taarten
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.