Moederdagbaksels: bakken met je moeder

Zondag 14 mei is het dé dag om je moeder(s) eens flink in het zonnetje te zetten. Misschien verras je haar wel met een lekker ontbijtje op bed, gaan jullie samen een mooie lentewandeling maken of maak je een van deze moederdagbaksels voor (of zelfs met) haar.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Sandwichkoekjes met chocolade

Zien deze koekjes er niet superschattig uit?! Met chocolade kun je ook bij de meeste moeders nooit fout zitten, al helemaal niet in zo’n lieve hartjesvorm.

> naar het recept: sandwichkoekjes met chocolade

Sandwichkoekjes met chocolade

Fluffy cheesecake met rood fruit

Met deze cheesecake is het net alsof je in een wolkje bijt, zó luchtig is-ie namelijk. Tel daar vers fruit bij op en je hebt een geweldige combinatie. Knappe moeder die deze taart kan weerstaan!

> naar het recept: fluffy cheesecake met rood fruit

fluffy cheesecake

Rabarber-custardplaatkoek

Eigenlijk is rabarber een groente, maar in deze zacht-zoete plaatkoek lijkt hij net fruit. De gebakjes zien er ook nog eens heel chic uit, ideaal voor als je bij je moeder langs gaat. Dit is dan ook niet voor niets een van onze favoriete moederdagbaksels!

> naar het recept: rabarber-custardplaatkoek

Rabarber-custardplaatkoek

Nog meer moederdagbaksels:

Aardbeiencupcakes

De eerste aardbeien liggen in de schappen, dus we kunnen weer bakken met dit zomerkoninkje. Deze aardbeiencupcakes zijn ideaal om samen (met je moeder natuurlijk) te bakken, maar niet stiekem alle aardbeien opsnoepen…

> naar het recept: aardbeien-cupcakes

Aardbeien-cupcakes

Chocoladetruffeltaart met frambozenglazuur

We sluiten af met deze oogverblindende chocoladetruffeltaart. Romige chocolade, zoet frambozenglazuur en ook nog eens frisse verse frambozen om het af te maken – wat wil je moeder nog meer?

> naar het recept: chocoladetruffeltaart met frambozenglazuur

Chocoladetruffeltaart met frambozenglazuur

Lees ook: