Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
bakken met gember: butterscotch banoffee

5x bakken met banaan

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Thank god, it's friday! Tijd om iets lekkers te maken waar je dit weekend van kunt genieten. Bij foodies gaan we dit weekend bakken met banaan. We zochten dan ook de allerlekkerste recepten uit zodat jij met ons mee kunt doen.

1. Earlgreybrood met teff en banaan

In dit smaakvolle, Engelse earlgreybrood gaan niet alleen bananen, maar ook…thee! Deze verrassende combinatie moet je echt een keer geprobeerd hebben. Leuk voor iedereen die eens iets vernieuwends wil bakken met banaan.

Earlgreybrood met teff en banaan

2. Ontbijtmuffins

Begin je dag goed met deze overheerlijke ontbijtmuffins. Als kers op de taart, eh muffin, geven we je ook nog drie heerlijke variatietips. Zo wordt iedere ochtend een feestje.

ontbijtmuffins

3. Butterscotch-banoffeetaart

Deze butterscotch-banoffeetaart is zowel heerlijk als zondig tegelijkertijd. Dé ultieme traktatie voor iedereen die wel een oppepper kan gebruiken en lekker wil bakken met banaan.

butterscotch banoffee

4. Bananenbrood met dulce de leche

Een van onze favorieten uit het februarinummer van foodies: bananenbrood met dulche de leche. De karamel zorgt voor een heerlijke smaak. Een fijn tussendoortje of heerlijk hapje bij de afternoon tea.

Bananenbrood met dulce de leche

5. Bananentarte-tatin

Zin om iets anders dan anders te bakken met banaan? Deze tarte-tatin will turn your world upside down. Geniet van de heerlijke smaak van karamel vermengd met het fruit. Yum!

Bananentarte-tatin

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!