Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
koekjes met chocosmiles

Bakken wordt leuker met chocosmiles zonder toegevoegde suiker

In samenwerking met Food2Smile
Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Ze lijken op smarties en smaken minstens zo lekker, maar zijn wel een tikje gezonder: de chocosmiles van Food2Smile. Versier er je koekjes, lolly's of cupcakes mee en steel de show op iedere verjaardag!

Bakken zonder toegevoegde suiker

Chocosmiles zonder toegevoegde suiker: dat is op zich al goed nieuws natuurlijk. De chocosmiles van Food2Smile zijn ook nog eens gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. En daarbovenop ook nog glutenvrij! Je kunt ze natuurlijk gewoon uit het vuistje snacken, maar ook als topping gebruiken op je taart of pannenkoek. Of leuk je baksels ermee op. Bakken zonder toegevoegde suiker; zoals met de recepten voor deze lolly’s, koekjes en cupcakes:

Chocoladelolly’s met chocosmiles

Deze heerlijke chocoladelolly’s zijn onweerstaanbaar. Je zet ze ook nog eens zo op tafel met dit simpele recept. Maak het feestje compleet door de chocosmiles te gebruiken. Bakken zonder toegevoegde suiker was nog nooit zo lekker én makkelijk!

chocoladelolly's chocosmiles

Chocoladecupcakes met chocosmiles

Wie houdt er nu niet van cupcakes? Wij in ieder geval wel! Chocolade is één van onze favoriete producten in de keuken. De chocosmiles zorgen dat de cupcakes een feestelijk uiterlijk krijgen. Daarnaast is de extra crunch ook nog eens heerlijk.

Suikervrije chocoladecupcakes chocosmiles

Bakken zonder toegevoegde suiker: koekjes met chocosmiles

Vergeet de droge koekjes die je gewend bent bij de thee of koffie. Van deze koekjes kan je niet meer afblijven als je ze eenmaal hebt geproefd. Uiteraard zijn ze perfect om te serveren bij een kopje koffie of thee, al begrijpen we het ook als je ze allemaal voor jezelf houdt.

koekjes met chocosmiles bakken zonder toegevoegde suiker

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!