
Bakken wordt leuker met chocosmiles zonder toegevoegde suiker
Bakken zonder toegevoegde suiker
Lees verder na de advertentie
Chocosmiles zonder toegevoegde suiker: dat is op zich al goed nieuws natuurlijk. De chocosmiles van Food2Smile zijn ook nog eens gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. En daarbovenop ook nog glutenvrij! Je kunt ze natuurlijk gewoon uit het vuistje snacken, maar ook als topping gebruiken op je taart of pannenkoek. Of leuk je baksels ermee op. Bakken zonder toegevoegde suiker; zoals met de recepten voor deze lolly’s, koekjes en cupcakes:
Chocoladelolly’s met chocosmiles
Deze heerlijke chocoladelolly’s zijn onweerstaanbaar. Je zet ze ook nog eens zo op tafel met dit simpele recept. Maak het feestje compleet door de chocosmiles te gebruiken. Bakken zonder toegevoegde suiker was nog nooit zo lekker én makkelijk!
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Chocoladecupcakes met chocosmiles
Wie houdt er nu niet van cupcakes? Wij in ieder geval wel! Chocolade is één van onze favoriete producten in de keuken. De chocosmiles zorgen dat de cupcakes een feestelijk uiterlijk krijgen. Daarnaast is de extra crunch ook nog eens heerlijk.
Bakken zonder toegevoegde suiker: koekjes met chocosmiles
Vergeet de droge koekjes die je gewend bent bij de thee of koffie. Van deze koekjes kan je niet meer afblijven als je ze eenmaal hebt geproefd. Uiteraard zijn ze perfect om te serveren bij een kopje koffie of thee, al begrijpen we het ook als je ze allemaal voor jezelf houdt.
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Spiesjes van de BBQ: vlees, vis en vega

Budget recepten: lekker én goedkoop eten

Salade voor bij de BBQ: dit zijn onze absolute favorieten

De lekkerste recepten voor wraps uit de oven

Dit is waarom deze doordeweekse recepten zo populair zijn

Mosselseizoen: 7 recepten die je meteen wilt maken

Dit zijn de lekkerste gerechten met kip

Slaap je slecht van de hitte? Dit moet je vanavond eten (of juist niet)
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.