Het beste eten bij een kater

Het overkomt de beste onder ons. Het feestje wat nét iets te gezellig en dat laatste drankje had je misschien niet moeten doen. ‘s Ochtends word je wakker met ontzettende hoofdpijn en een droge mond. Neem snel een kopje koffie of thee en een vers sapje. Zorg voor wat extra vitamientjes en verlaat je bed verder alleen voor het beste eten bij een kater! Hieronder verzamelden we alle recepten voor je.

1. Snelle pizza van Turks brood

Dit is niet voor niets het beste eten bij een kater. Eigenlijk heeft dit recept geen uitleg nodig, want snel en pizza. Oh en mozzarella, veel mozzarella. Kaas is baas! Wat ons betreft misschien wel één van de beste oplossingen voor een flinke kater.

het beste kater food: Snelle-pizza-van-Turks-brood

Creëer je eigen stijl met #YouMake!

Creëer je eigen stijl met #YouMake!

Personaliseer nu je Samsung producten, zodat ze passen bij jouw stijl

2. Ontbijtburger met bacon

Ei en bacon is een match made in heaven. Zeker na een goed feestje hebben wij dan ook zin in deze ontbijtburger. Bijkomend voordeel: eieren bevatten cysteïne. Dit breekt de stoffen af die vrijkomen bij de lever na het drinken. Hierdoor krijg je later op de dag minder hoofdpijn. Win-win, niet voor niets één van onze favoriete als het aan komt op het beste eten bij een kater!

ontbijtburger met bacon

3. Tosti met gerookte cheddar en basilicum

Gesmolten kaas is altijd goed, maar al helemaal op een brakdag. Door gerookte cheddar te gebruiken, maak je van eenvoudige tosti een echt feestje! Minimale inspanning en maximaal resultaat, zo duik je in no-time het bed weer in.

het beste kater food: Tosti met gerookte cheddar en basilicum

4. Lahmacun

Misschien haal je ‘m normaal gezien na het stappen, maar anders is de volgende ochtend ook een prima moment om hiermee weer op krachten te komen. Of bestel er eentje extra en bewaar ‘m voor de volgende ochtend!

Lahmacun

5. Egg-in-a-hole-sandwich met avocado

Ei werkt goed tegen een kater, dus delen we nog een van onze favoriete lunchrecepten met dit wondermiddel. Hierna kun je er weer helemaal tegenaan! Combineer het beste eten bij een kater met een sapje en wat koffie en je dag is weer goed.

egg in a hole sandwich

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: