
Heb je een etentje maar weet je niet wat je moet maken? Met dit menu met recepten uit het nieuwste boek van Jamie Oliver, maak je met weinig moeite indruk!
Lees verder na de advertentie
Menu van Jamie Oliver
Jamie Oliver is één van onze favoriete chefs en alsof dat nog geen reden genoeg is om een menu te vullen met zijn recepten, is sinds afgelopen week ook nog zijn boek Simply Jamie nieuw in Nederland. In deze nieuwe bestseller deelt hij 130 heerlijke recepten, doordeweekse gerechten en snelle 20-minuten maaltijden, maar ook weekendtraktaties, traybake toppers en perfecte toetjes. Zo laat hij zien dat overheerlijk koken voor iedereen haalbaar is. Klinkt dat als jouw kostje? Lees dan snel verder, want dit driegangenmenu bevat onze favoriete recepten uit het boek!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Voorgerecht
Met een lekker voorgerecht begint de maaltijd meteen goed. Zeker wanneer je de borden mooi opmaakt. Daarom delen wij het geheim van de borden van Jamie Oliver. Doe er je voordeel mee!

Crispy noodle visburgertjes
De combi van vis & noedels is leuk, snel & verrassend, en zorgt voor een zalig grillige textuur.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Hoofdgerecht
Als hoofdgerecht gaan we voor makkelijke pasta. Door zijn prachtige felrode kleur is het wat ons betreft echt een showstopper!

Pasta met bietjes & ricotta
Felrood, verrassend & leuk. Breid je pastarepertoire uit met deze waanzinnige bietjesversie!
Nagerecht
Als nagerecht kun je met het menu van Jamie Oliver haast niet anders dan een snel toetje op tafel zetten.

Warm & crispy roomijspakketje
Tortilla’s zijn ook lekker met zoet & dit is een van de snelste toetjes die er zijn – geniaal!
Foto’s: David Loftus 2024
Onze tips

Recepten van Jamie Oliver: 21x onze favorieten

Het nieuwste boek van Jamie Oliver: ‘Simply Jamie’ is uit!

Van cake tot taart: zoete recepten van Jamie Oliver

Exclusief interview met Jamie Oliver over zijn nieuwste boek

Foodstyling: het geheim van de borden van Jamie Oliver

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.