Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
goodies herfst

Deze goodies wil elke foodie deze herfst hebben!

Advertentie

Deze goodies verraden het meteen: wij hebben de herfst in onze bol! Tijd om te bakken en te stoven met deze handige keukenhulpjes voor de herfst!

Eindeloos bakken

Lotus: “Ik ben gek op bakken, maar ik vind het toch altijd een beetje zonde hoe snel dat bakpapier er doorheen gaat. Gelukkig kwam ik erachter dat er ook herbruikbare bakmatjes bestaan (echt!). Dat wordt de hele maand onbeperkt bakken met deze handige goodies.”

Siliconen bakmat

€ 6,83
Siliconen bakmat

Theeleuten

Marieke: “Met het gure weer buiten is er niks fijner dan je verwarmen aan een dampend kopje thee. Zeker wanneer je het drinkt uit zo’n gezellig kopje als deze. De mok is handgeschilderd aan de Amalfikust waardoor geen eentje er hetzelfde uitziet. Zo kun je blijven sparen!”

Mok

€ 22,95
Cover voor Mok

Handig op te bergen

Bas: “Vroeger schepten we altijd op aan tafel, zo’n dampende pan met eten staat ook nog eens best gezellig. Deze onderzetters beschermen niet alleen de ondergrond tegen de hitte van de pan, maar zijn ook nog eens makkelijk op te bergen doordat je ze op kunt vouwen.”

Onderzetters

€ 11,95
Cover voor Onderzetters

Kaarsjes aan

Marieke: “Ga je de tafel mooi dekken voor een etentje thuis? Dan mag je de dinerkaarsen niet vergeten. Je kunt een effen kleur kiezen, maar nog toffer zijn deze kleurrijke handgemaakte kaarsen. Dat staat gelijk gezellig voor de feestdagen!”

Gingerbread kaarsen

€ 29,95
Cover voor Gingerbread kaarsen

Ovenwant

Anne: “Alhoewel ik het hele jaar door graag bak, doe ik dat het liefst in de herfst. Want zo’n stuk versgebakken taart smaakt toch het lekkerst na een flinke herfstwandeling buiten. Door al dat bakken kan ik zo nu en dan wel een nieuw paar ovenwanten gebruiken. Ik ga altijd voor een vrolijke print, deze bijvoorbeeld.”

Ovenwant

€ 4,95
Cover voor Ovenwant

Lekker spetteren

Anne: “Knoei jij tijdens het roeren in de soep of in een stoofschotel ook vaak spetters op je schone kleren? Met een keukenschort overkomt je dat nooit meer. En deze versie met croissant-print staat ook nog eens hartstikke leuk!”

Keukenschort

€ 9,25
Cover voor Keukenschort

Gezellig tafelen

Lotus: “Tip voor als je in de herfstvakantie naar een knus huisje in de Ardennen gaat: neem een tafelkleed! Je geeft zo’n huisje meteen iets persoonlijks, en dat staat meteen gezellig. Deze gele geruite fleurt hoe dan ook de boel op. Je kunt hem natuurlijk ook thuis op tafel leggen!”

Geruit tafelkleed

€ 52,95
Cover voor Geruit tafelkleed

Koude lunch

Bas: “Het gebeurt me bij haast elk stoofpotje, ik maak steevast veel te veel. Mijn oplossing? Ik verdeel wat porties over deze handige bakjes en eet het de volgende dag als lunch. Noem me een beetje raar, maar koud vind ik het vaak nóg lekkerder.”

Vershoudbakjes

€ 28,00
Cover voor Vershoudbakjes

Meer goodies? Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!