Zomerse BBQ

Marieke: “Het feit dat ik zonder balkon op twee hoog woon, weerhoudt mij zeker niet om te barbecueën. Deze handige opklapbare BBQ staat in mijn kleine studiootje niet in de weg en kan ik eenvoudig meenemen naar het park of strand. Zo kan ik in de zomer gewoon genieten van maiskolven en sateetjes van de grill.”

Barbecue koffer

Bestel hier:

Barbecue koffer
€74,99

Snijd erop los

Lotus: “Ken je dat? Dat je snijplank altijd nét wat te klein is, waardoor je netjes gesnipperde ui op het aanrecht belandt? Dankzij deze grote snijplank heb ik dat probleem sinds kort niet meer. Al mijn gesneden groenten passen er nu met gemak op. En het mooie hout staat ook nog eens leuk in de keuken.”

Grote snijplank

Bestel hier:

Grote snijplank
€51,89

Lekker luchtig

Yvonne: “Is het 30 graden, moet je óók nog een schort om. Met dit linnen schort is dat geen probleem. Hij is lekker luchtig en licht van kleur. En weet je wat? Alleen je badkleding eronder kan ook, want het is net een zomerjukje!”

Schort

Bestel hier:

Schort
€20,99

Vrolijk tafelkleed

Anne: “Ik word altijd zo vrolijk van de zomer, als de zon schijnt en overal bloemen in bloei staan. En niet te vergeten die warme zomeravonden, lekker buiten eten en lang tafelen. Dat alles aan een mooi gedekte tafel, bijvoorbeeld met dit tafelkleed met citroenen.”

Tafelkleed

Bestel hier:

Tafelkleed
€18,50

Een karaf met water

Bas: “Bij een goede borrel zijn er een paar dingen onmisbaar wat mij betreft. Naast een volle borrelplank en een gevuld glas om te proosten, zet ik steevast ook een karaf water op tafel. Mijn favoriet? De groene karaf van Serax, met de toepasselijke naam Fish & Fish.”

Vissenfles

Bestel hier:

Vissenfles
€31,95

Mooie collectie

Yvonne: “Ik ben helemaal verliefd op deze rookkleurige glazencollectie! Net even wat anders dan je normale servies. Als je slim bent dan schaf je voor de zomer meteen de hele set aan.”

Rode glazen

Bestel hier:

Rode glazen
€60,99

Taartvorm

Lotus: “Toen ik deze taartvorm zag, was ik op slag verliefd. De vorm is met de hand beschilderd, kan temperaturen tot 250⁰C aan én kan in de afwasmachine. Vrolijke kleuren, klassiek en toch modern: in deze taartvorm komen je baksels wel tot hun recht.”

Taartvorm

Bestel hier:

Taartvorm
€54,90

Proost!

Marieke: “Wil jij voor een grote groep cocktails of mocktails maken? Schenk deze dan in een grote tap bij je volgende tuinfeestje. Dat ziet er niet alleen heel erg gezellig uit, maar bespaart ook een hoop moeite. Want door het handige kraantje kunnen alle gasten gemakkelijk zelf hun drankje inschenken.”

Limonadetap

Bestel hier:

Limonadetap
€21,09

Vrolijke vaas

Anne: “Op zaterdag breng ik vaak een bezoekje aan de bloemenmarkt op het Janskerkhof in Utrecht. Mijn huis fleurt spontaan op met een verse bos bloemen op tafel. Helemaal wanneer ik ze in een vrolijke vaas zet, zoals deze.”

Vaas

Bestel hier:

Vaas
€79,95

Lees ook: Deze bloem is verkozen tot Nationale Bloem van Nederland