
kerstkoken met Sarah Puozzo & Foodies
Lees verder na de advertentie
Het liefst eten wij zo vaak mogelijk Italiaans, dus waarom niet ook met kerst? In Het Grote Kerstnummer leerden we van niemand minder dan Sarah Puozzo kerstpasta maken. Dat was zo’n succes dat we het met al onze lezers wilden delen. Daarom doken we zaterdag 16 december de keuken in met de pasta queen herself.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Italiaanse kerst met Sarah Puozzo
Samen met Sarah gingen we live op Instagram om iedereen met interesse te laten zien hoe je stap voor stap Italiaanse kerstgerechten maakt. Zo maakten we de kerstravioli met lopende eidooier en versierden we de panettone met sinaasappelroom en cranberries tot het ultieme kerstdessert.
> naar het recpet: ravioli met eidooier en saffraanboter
Italiaans kerst koken
De reacties waren overweldigend en wat hebben we er samen een feestelijk moment van gemaakt! Maar daar bleef het niet bij… Het hele weekend werd er nog volop Italiaans gekookt voor kerst en dat hebben we gezien op Facebook en Instagram. De meest mooie creaties kwamen voorbij en Jacco uit Ouderkerk aan den IJssel werd zelfs beloond met en jaarabonnement op Foodies!
Kon jij er niet bij zijn en ben je wel heel benieuwd? Bekijk het fragment dan gewoon terug:
Foodies to the rescue
Tijdens het kerstkoken waren we ook bereikbaar voor alle mogelijke vragen over de recepten en de verschillende stappen. Heb je het gemist en heb je wel nog twijfels over welk voorgerecht je moet kiezen, ben je onzeker over de bereidingswijze of zit je met je handen in het haar om andere onbeantwoorde kerstvragen? Geen paniek!
Deze heel week zijn wij bereikbaar. Stel al jouw kerstvragen via WhatsApp, aan de Foodies hulplijn! Stuur jouw vraag in via WhatsApp op het nummer 06-13241190 en wij helpen je tot en met vrijdag 22 december 2023 tussen 9.00 uur en 17.00 uur graag verder.
Onze tips

Dit kun je beter niét in de airfryer bereiden

Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis

Wat eet je bij soep? 14x lekkere ideeën en recepten

Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten

Gnocchi: 15+ Italiaanse recepten

Borrelplank maken? Zo doe je dat in 3 simpele stappen

Dit zijn de beste recepten voor het paasdiner

Paaslunch ideeën: zo zet jij de tafel vol lekkers
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.