Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
kerstkoken met Sarah

Kijk terug: Italiaans kerstkoken met Sarah Puozzo

Advertentie

Afgelopen weekend vierden wij samen met Sarah Puozzo een Italiaanse kerst. Niet alleen maakten we haar favoriete kerstgerecht én de panettone die op de cover van Het Grote Kerstnummer prijkt, ook beantwoorden we al jullie vragen! Heb je het gemist? Geen probleem, wij delen het fragment met je!

kerstkoken met Sarah Puozzo & Foodies

Het liefst eten wij zo vaak mogelijk Italiaans, dus waarom niet ook met kerst? In Het Grote Kerstnummer leerden we van niemand minder dan Sarah Puozzo kerstpasta maken. Dat was zo’n succes dat we het met al onze lezers wilden delen. Daarom doken we zaterdag 16 december de keuken in met de pasta queen herself.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Italiaanse kerst met Sarah Puozzo

Samen met Sarah gingen we live op Instagram om iedereen met interesse te laten zien hoe je stap voor stap Italiaanse kerstgerechten maakt. Zo maakten we de kerstravioli met lopende eidooier en versierden we de panettone met sinaasappelroom en cranberries tot het ultieme kerstdessert.

> naar het recpet: ravioli met eidooier en saffraanboter

Ravioli met eidooier en saffraanboter

Italiaans kerst koken

De reacties waren overweldigend en wat hebben we er samen een feestelijk moment van gemaakt! Maar daar bleef het niet bij… Het hele weekend werd er nog volop Italiaans gekookt voor kerst en dat hebben we gezien op Facebook en Instagram. De meest mooie creaties kwamen voorbij en Jacco uit Ouderkerk aan den IJssel werd zelfs beloond met en jaarabonnement op Foodies!

Kon jij er niet bij zijn en ben je wel heel benieuwd? Bekijk het fragment dan gewoon terug:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Foodies (@foodiesmagazine)

Foodies to the rescue

Tijdens het kerstkoken waren we ook bereikbaar voor alle mogelijke vragen over de recepten en de verschillende stappen. Heb je het gemist en heb je wel nog twijfels over welk voorgerecht je moet kiezen, ben je onzeker over de bereidingswijze of zit je met je handen in het haar om andere onbeantwoorde kerstvragen? Geen paniek!

Deze heel week zijn wij bereikbaar. Stel al jouw kerstvragen via WhatsApp, aan de Foodies hulplijn! Stuur jouw vraag in via WhatsApp op het nummer 06-13241190 en wij helpen je tot en met vrijdag 22 december 2023 tussen 9.00 uur en 17.00 uur graag verder.

Foodies hulplijn

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!